Főzős Laci kérdése:
Mennyibe kerül egy B Omega első fékeinek a felújítása?
Figyelt kérdés
2001 évjáratú,caravan,Y 22DTH motorkódú.Egy közepes árra lennék kíváncsi.2015. dec. 6. 17:04
1/7 anonim válasza:
Ha "csak" tárcsa és betét csere lesz az anyagköltség+munkadíjjal olyan 60e Forint környékén lesz. Ez egy körülbelüli érték, ez lehet kevesebb, de több is.
2/7 Dörmögő válasza:
Ha tárcsát nem kell venned akkor az első pofák egy 10-esből kijönek szerintem. Legalábbis nálam a B Vectránál kijöttek, kb egy árban lehetnek. Munkadíjat nem tudok, esetleg időt mondani mivel én cseréltem őket.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Miheztartás végett jó tudni.Még fognak a fékek,de potyog a rozsda a féktárcsa hőtőbordáinál+elég barázdált is felülete.
2015. dec. 6. 21:53
4/7 anonim válasza:
Szia!
Első fékbetét márkától függően, kedvezménnyel 5-10 ezer között.
Féktárcsa 8-10 ezer/db szintén márkától függően.
5/7 A kérdező kommentje:
Én csak jóval drágábbakat láttam ,pl:TRW-ből.Majd muszáj leszek rászánni azt 60.000 ft-kb.
2015. dec. 7. 19:30
6/7 anonim válasza:
Nem hasra mondtam a számokat, előttem volt megnyitva a bárdi program.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Egyelőre még nem csináltatom meg.Voltam fékmérésen,és jók a fékek;csak engem mint laikus zavar az,hogy eléggé rozsdás.
2015. dec. 21. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!