Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autot szeretnek venni, de nem...

Bujdoso1989 kérdése:

Autot szeretnek venni, de nem vagyok kepben az auto vilagban,700. 000 max pl. megan 2, vw bora, pegu 307, vagy milyen legyen (okoskodok kimeljenek )?

Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
VW Bora jó, de én ennyiért egy kombi Ford Focust vennék.
2015. dec. 5. 18:45
 2/5 anonim válasza:
Remélem meg nem késő. :D szóval. Franciát es olaszt ne vegyél semmiképpen se, es meg tiltó listára raknám a dizeleket is, mert azok több törődést igényelnek. Ha vangy megbízható autót keresel vegyél valami egyszerű szívó benzines japánt, kinyírhatatlanon, egyedül a rozsda az ellenfelük (mitsubishi carisma, mazda 323 stb..)
2015. dec. 7. 23:31
 3/5 anonim válasza:
Telóról írtam bocsi a hibákért :D
2015. dec. 7. 23:32
 4/5 A kérdező kommentje:
es a NISSAN PRIMERA 2002 tol azok jok, es mennyibe kerul az atiratas ?!
2015. dec. 8. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Primera nem rossz, a beltér minősége hagy kívánni valót maga után. Jó lehet még egy Opel Astra G vagy egy Toyota Corolla/Avensis. Az átírási díj több mindentől függ, de 50-60 ezerrel minimum számolj.
2015. dec. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!