Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy ilyen olcsók a PEUGEOT...

Hogy ilyen olcsók a PEUGEOT 307-esek?

Figyelt kérdés

[link]

olyan szépnek tűnik meg jónak de igaz is?

2015. dec. 2. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
14 éves francia konstrukció 700 ezerért. Ez nem olcsó, hanem ez a hasonló autók piaci ára. Ha olcsó akkor vedd meg 1,2 millióért a jelenlegi tulaj csak örülne neki. :D Mellesleg e francia jelzőt, nem bóknak szántam. De legalább sima szívó benzines, egy pozitívum nála. :D
2015. dec. 2. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
15 éves full fapad francia kisautó. Mégis, mennyi legyen az ára?!
2015. dec. 2. 20:15
 3/9 anonim válasza:

Ebben az árban mennek. Hogy szép vagy jó azt csak akkor tudod meg ha jól átnézed és kipróbálod. Nekem is ez van csak más színben 1.6 benzines. Egyébként nem akartam se franci se olasz autót az ismerőseim nagyon fikázták őket. Szerencsétlenségemre ami szerencsésen végződött, bent ültem az anyós ülésen egy 307-ben és oldalról belénk durrantott egy merci kb 40-re tudott lefékezni.

El kell mondjam hogy oldalról nagyon kemény a kis pözsó. Szerencsére nem fejeltem ki az ajtón a szélvédőt mert lenyílt az oldal légzsák, egy karcolás nélkül megúsztuk. Emlékezetes nap volt az életemben. Ezért vettem 307-et. Nem bántam meg. Motorikusan teljesen rendben van. Komplett kuplung, vezérlés, olajcsere (10 ezrenként nem 30 ezrenként amit javasolnak), szűrők, klíma feltöltés, gyújtáskapcsoló, akkumulátor, fékolaj és fagyálló csere, égő csere, fékbetét csere, gyertyák, műszaki vizsgák. Ennyi volt 85 ezer kilométer alatt 60 ezerrel vettem.

2015. dec. 2. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:

2. válaszoló XD Full fapad.??? Attól nagyon messze van. Olvasgassál picit.

[link]

2015. dec. 2. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem olcsó ez egyáltalán, 14 éves benzines, viszonylag kis méretű autó. Ennyiből talán még egy Golf is kijön hasonló paraméterekkel, pedig az köztudottan túlárazott.
2015. dec. 2. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért, tán full extra?!

Amit én ebben az autóban extraként látok:

- ülésfűtés

- Hűtött kesztyűtartó

- fűtött tükör és ablak

Oszt' ennyi...

Se egy tolatóradar, se egy értelmes beltér, csak a bóvliülés a kopogósműanyaggal, se egy LÉGKONDI (2015, hurrá...), nem, hogy automata de semmilyen... Nincs tempomat (sávtartásról, adaptív tempomatról ne is beszéljünk..), semmi..

Akinek persze egy elöl hátul elektromos ablak full extra az más, akkor nem szóltam.

2015. dec. 2. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
6. XD nem védem és nem támadom ezt a kocsit. Csak arra reagáltam hogy "Full fapad", ez nem a full fapad kategória. Az más :D Itt nem az elöl hátul elektromos ablakról van szó. Olvasgass még egy picit :D
2015. dec. 2. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a típus a franciák legsötétebb korszakából való. Mindegy hogy PSA vagy Rönó, a kétezres évek eleji autók, hogyismondjam, sok minőségi problémával küzdöttek. Hát ezért nincs ára, egyrészt, másrészt már igencsak benne van a teenager korban.
2015. dec. 3. 10:45
 9/9 A kérdező kommentje:
na el is tünt a hirdetésből csak nem valaki meg vette egyből? xDDD de akkor elfogadható kocsi mondjuk azt hát jó és ha ugyan ennyibe vagy egy százassal többe ki jön egy H astra? vagy azok ink 1 milla fölött érdemes
2015. dec. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!