Hogy ilyen olcsók a PEUGEOT 307-esek?
Ebben az árban mennek. Hogy szép vagy jó azt csak akkor tudod meg ha jól átnézed és kipróbálod. Nekem is ez van csak más színben 1.6 benzines. Egyébként nem akartam se franci se olasz autót az ismerőseim nagyon fikázták őket. Szerencsétlenségemre ami szerencsésen végződött, bent ültem az anyós ülésen egy 307-ben és oldalról belénk durrantott egy merci kb 40-re tudott lefékezni.
El kell mondjam hogy oldalról nagyon kemény a kis pözsó. Szerencsére nem fejeltem ki az ajtón a szélvédőt mert lenyílt az oldal légzsák, egy karcolás nélkül megúsztuk. Emlékezetes nap volt az életemben. Ezért vettem 307-et. Nem bántam meg. Motorikusan teljesen rendben van. Komplett kuplung, vezérlés, olajcsere (10 ezrenként nem 30 ezrenként amit javasolnak), szűrők, klíma feltöltés, gyújtáskapcsoló, akkumulátor, fékolaj és fagyálló csere, égő csere, fékbetét csere, gyertyák, műszaki vizsgák. Ennyi volt 85 ezer kilométer alatt 60 ezerrel vettem.
2. válaszoló XD Full fapad.??? Attól nagyon messze van. Olvasgassál picit.
Miért, tán full extra?!
Amit én ebben az autóban extraként látok:
- ülésfűtés
- Hűtött kesztyűtartó
- fűtött tükör és ablak
Oszt' ennyi...
Se egy tolatóradar, se egy értelmes beltér, csak a bóvliülés a kopogósműanyaggal, se egy LÉGKONDI (2015, hurrá...), nem, hogy automata de semmilyen... Nincs tempomat (sávtartásról, adaptív tempomatról ne is beszéljünk..), semmi..
Akinek persze egy elöl hátul elektromos ablak full extra az más, akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!