Ti elcserélnétek?
Nos ti elcserélnétek e ?
Kezdjük az elején van egy Audi A6 2.0 Tfsi autóm 2006/8 ból.
Szedán
Szürke
Jó állapotban
Multitronic váltóval és 205000 km el
Lehetőségem adódott vagyis felajánlotta az egyik jó ismerősöm hogy cserélne velem. Én kéne még adjak mellé még 500€-t
Az övé
Audi A6 3.0 TDI quattro 2007/7 ből.
200000 km manuális váltó és színes navi de kombi illetve barna bőrrel( az enyémben a piros kis navi és fekete bőr van)
A fa benne ugyan olyan mint az enyémben
Ez Pearleffect Sötét zöld színű.
Közvetlen a facelift előtti modell hátúl ledes lámpakkal.
Nos ti elcserélnétek e ? A szervízkönyv mindkettőnek full vezetve van, lekérdezhető. Őneki jobban tetszik az enyém illetve már nincs szüksége kombi autóra, gondolom a válás...
És hol van az átverés?
Azért a 3,0 TDI-met (nekem is az van), semmi pénzért nem adnám egy gyengébb turbó-benzinesért, és az hogy kombi, nem értékcsökkentő. Vsizont kéziváltós... Tudom sokaknak előny a kéziváltó, de ebben a kategóriában nem az. Na szóval minden összevetve te nagyon jól járnál a cserével, de amit nem értek, hogy miért csak 500 eurót kell ráfizess? Ráadásul még fiatalabb is az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!