Kell fagyállót cserélni a kocsiban?
Benzinkúton meg tudod méretni hány fokos a fagyállód!
Én (-20)~(-25) fokos fagyállót szoktam keverni, eddig még nem volt probléma (9 éve)
Extrém hideg nálunk a mínusz 20 fok körüli hőmérséklet, ami ritkán ugyan, de előfordulhat.
A mínusz 15 fokos fagyálló akkora hidegben bekásásodik.
A benzinkútnál lehet venni tömény fagyállót, amit hozzá lehet önteni a tartályban lévőhöz...
Nem jellemző, hogy cserélik a tartályból az összes folyadékot, amivel utána még nyűg is, van, mert hova tegye az ember?
Környezetszennyező, mérgező, s annyira becsapós, hogy még a kutya is megeszi, ha előtte hagyod.
Persze, lecserélheted, ha akarod, de ha tömény folyadékot öntesz hozzá, simán mínusz 20 fok fölötti értékre tudod állítani, ami itthon már elég, fönt északon, és Szibériában kell csak a mínusz 40 - arra meg gondolom ritkán jársz az autóval
Hát a hűtőn kell lenni leeresztő csapnak, ott leengedsz amennyit szeretnél, és a frissből utánatöltesz...
A hűtőnél az alsó csőnél keresd a csapot, nekem ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!