Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kell fagyállót cserélni a...

Kell fagyállót cserélni a kocsiban?

Figyelt kérdés
Ha kell akkor milyen időközönként kell?Bonyolult a cseréje?
2015. nov. 30. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem bonyolult, nem is drága, szerintem 2 évente érdemes. De ha nem cseréled, saját tapasztalat alapján akkor sem okoz gondot. Én 10 évesen cseréltem, bár az első 5 évben márkaszervizbe járt a kocsi, ott lehet, hogy cserélték, azóta biztos nem.
2015. nov. 30. 09:10
 2/6 TheCruve ***** válasza:

Benzinkúton meg tudod méretni hány fokos a fagyállód!

Én (-20)~(-25) fokos fagyállót szoktam keverni, eddig még nem volt probléma (9 éve)

2015. nov. 30. 09:43
 3/6 A kérdező kommentje:
tavaly mérettem,-15 fokos volt.Viszont nem tudom,hogy mikor volt cserélve benne fagyálló...3 évnél több az biztos.
2015. nov. 30. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Extrém hideg nálunk a mínusz 20 fok körüli hőmérséklet, ami ritkán ugyan, de előfordulhat.

A mínusz 15 fokos fagyálló akkora hidegben bekásásodik.

A benzinkútnál lehet venni tömény fagyállót, amit hozzá lehet önteni a tartályban lévőhöz...

Nem jellemző, hogy cserélik a tartályból az összes folyadékot, amivel utána még nyűg is, van, mert hova tegye az ember?

Környezetszennyező, mérgező, s annyira becsapós, hogy még a kutya is megeszi, ha előtte hagyod.

Persze, lecserélheted, ha akarod, de ha tömény folyadékot öntesz hozzá, simán mínusz 20 fok fölötti értékre tudod állítani, ami itthon már elég, fönt északon, és Szibériában kell csak a mínusz 40 - arra meg gondolom ritkán jársz az autóval

2015. nov. 30. 11:19
 5/6 A kérdező kommentje:
és hogy vegyek ki belőle mondjuk fél litert?talán ha hozzátöltök fél liter töményet már okés lesz.
2015. nov. 30. 12:19
 6/6 TheCruve ***** válasza:

Hát a hűtőn kell lenni leeresztő csapnak, ott leengedsz amennyit szeretnél, és a frissből utánatöltesz...

A hűtőnél az alsó csőnél keresd a csapot, nekem ott van.

2015. dec. 1. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!