Külföldi autókat hol szoktatok keresni, nézni?
Figyelt kérdés
Mobile, autoscout, stb??
Ismertek jó helyeket?
2015. nov. 29. 18:28
2/6 anonim válasza:
Csak kiváncsiságból rendszeresen bújom a mobile.de-t, autoscout24.de-t, hahu-t és a jófogást. Ha vásárolni akarok, akkor ugyanezek, de be szoktam menni nagy kereskedésekhez, ahol több tucat autó van, és ott át tudok ülni egyikből a másikba, össze tudom hasonlítani a modelleket.
3/6 A kérdező kommentje:
első: ezt h érted? becsöngetsz házakhoz v honnan tudod h ott jó autó van?
2015. nov. 29. 19:12
4/6 anonim válasza:
Nem, vannak márkakereskedések külföldön is akik beszálítanak aztókat. Ezeknek a kínálatát nézegetem meg ha éppen útba esik. Azok az autók amiket a márkaszalonok be szoktak számítani, általában jó állapotúak (nem úgy mint a kinti autóneppereknél, ahonnan a magyar nepperek is hordják a vackokat).
5/6 anonim válasza:
Akartam írni: beszámítanak autókat (mármint a márkakereskedések, új autó vásárlás esetén), na és azokat a beszámított használt autókat szoktam megnézni
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :)
2015. dec. 1. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!