Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha választhatnátok, kényelmes,...

Ha választhatnátok, kényelmes, főnökös autó közül akkor mi lenne az? Q7, x5, x6, s class, bmw7, audi a8, land rover, range rover, jaguar xf, bentley, mercedes gl-g-ml, esetleg más? ZÖLD KEZET KAPSZ!

Figyelt kérdés
mi lenne a megfelelő nektek?évjáratot és motort is írjatok ! :)

2015. nov. 29. 16:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Istenem de "szép" világot élünk!... Még az álmok is dízelről szólnak mer' az keveset fogyaszt. ÁÁÁÁ...
2015. nov. 30. 08:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Talán mert az égvilágon semmi gond nincs a dízellel? Hangját úgy se hallani benn, meg hozzátenném, nem is olyan rossz, jó kis mély mormogás legtöbbször.

Innentől kezdve meg mivel teljesítmény/fogyasztásban sokkal jobb... nos nem a semmiért az új autó eladások 85%-a dízel még a prémium kategoriában is, ahol lenne pénz bőven tankolni... minek szórja feleslegesen a pénzt, ha a dízel is ugyanazt tudja olcsóbban?

2015. nov. 30. 20:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért hogy dicsekedjek, de bizony előfordult már nem egyszer, hogy S500-as vagy 4.2-es benzines Audi A8-al kellett siessek Franciaországba. Nem éppen 130-al mentem, főleg Németben nem, hanem jóval többel, amennyivel csak tudtam, de egyszerűen utáltam, hogy 1,5 óra után már villogott, hogy álljak meg tankolni... A dízellel ugyanakkora tempónál 4 óránként ha meg kellett álljak, mert az nem eszik 25 litert 100 kilóméteren 200 felett. Egyébként ha nem számítanának a költségek, mert mindent a cég áll, akkor én is tuti egy brutál nagy benzinest választanék, de azért van akinél szempont az is, hogy milyen gyakran kell megállni. És összegyűl az a sok liter fogyasztáskülönbség is.
2015. nov. 30. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Dízellel nekem sem sikerült még 13 liter fölé mennem, pedig 3 literes és tiltásig hajtva jött össze ennyi. Benzinessel szerintem ekkora motorral simán 25 liter körül lettem volna ha ugyanezt a típust nézem ami van csak benzinessel.
2015. dec. 1. 00:00
 15/21 A kérdező kommentje:
A dízelnek is lehet gyönyörű ,mély morgós hangja ,és pacikban sincs annyira lemaradva a benzines társaitól:) csendesebb is... a fogyasztás meg csak hab a tortára:)
2015. dec. 1. 15:01
 16/21 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Wj8F-xLVKeo

Egy ilyen például mire nem elég? Oké " csak " 381LE, de mellé van egy olyan is hogy nyomaték...

Nem mellesleg a hangja sem rossz és még padlózva sem sikerült 11 liter fölé tolni a pillanatnyi fogyasztást.... melyik benzines csinálná ezt meg?

2015. dec. 1. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
1-es swift ha lehetne.
2015. dec. 7. 17:57
 18/21 AOlio válasza:
0%

Nekem az apumnak volt 2009-es JAGUAR XF 3.0-Ja ami tök jó volt, csak a belső kidolgozása nagyon ergya (PL: béna műanyag gombok).

De Szeptemberben lecserélte egy Bentley Continental Flying Spur (W12-re), CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!! Mint a hangja, mint a belsője eszméletlen.

2016. jan. 14. 20:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Szóval iylen autókat tologatsz és brümmögsz mellé?
2016. jan. 14. 20:40
 20/21 anonim válasza:
Én egy Land Rover Discovery 4-et szeretnék fehérben, benzinesben.
2016. jún. 21. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!