Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Octavia vezető oldali ajtó...

Octavia vezető oldali ajtó nem nyilik, tudnatok segíteni?

Figyelt kérdés
Az octaviamon nem nyit a kozponti zár. Kulcsal sem, mivel mechanikusan nem nyithato. Az osszes ajtót kinyitja, kivéve a vezetőt. Se belülről se kívülről nem nyilik. Feltetelezem a kapcsolo motor lehet gond, de csukott ajtonal nem lehet sem a karpitot,levenni, sem a bizti tablahoz hozzaferni. Kivagni nem szeretném. Az ablakot lehuzza ha elforditom a kulcsot benne, de a zár nem nyit. Ötlet valakinek?

2015. nov. 28. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Műhely -> szerelő -> fizetés a javításért.

Úgye, jó ötletem van?

2015. nov. 28. 08:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a nem létező szerelőt kérdezném. Azért kerdezem itt, ennyi erővel minden kérdésre ez lehetne a valasz, hogy vidd el szerelohoz. 6 éve nem voltam, eddig mindent meg tudtam csinalni rajta, ez kifogott rajtam, esetleg értesz is hozzá, vagy csak a szerelő számát tudod?!
2015. nov. 28. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg széthullott a zárszerkezet. A kinyitáshoz mindenképpen le kell venni a kárpitot, ha másképpen nem megy, akkor roncsolással. Először azért meg kellene próbálni kiszerelni az első ülést (akár mindkettőt) és úgy már jobban hozzáférhető lesz a kárpit.
2015. nov. 28. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én sem látok más megoldást, max belülről ugye mechanikus a dolog, a belső kilincsnel, ott még probalkozom
2015. nov. 28. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!