Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire hajthatom, használhat...

Mennyire hajthatom, használhatom az autót e hiba ellenére?

Figyelt kérdés

A minap voltam mesternél, ugyanis rázkódik az autóm olyan 60-90 között padlógáznál. Felemelték a kocsit, legvalószínűbb a kormányösszekötő gömbfej vagy mi kopottsága. Elvileg nem vészes mert semmi hangja nincs de cserére szorul majd, viszont nem olcsó mulatság és spórolnom kell rá. Ennek ellenére normális városi vezetés mennyire okozhat gondot? Persze a mester azt mondja nem a legajánlatosabb dehát azok azt mondanák akkor is ha hiányzik a szelepsapka...

Opel Corsa C

2015. nov. 27. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ott ilyen drágán dolgoznak? Egy gömbfej 3-5e Ft. körül van minőségtől függően és fél óra alatt ki lehet cserélni. Kell még egy kerékösszetartás állítás, azt annyi.
2015. nov. 27. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni,hogy téged valaki úgy le akar venni mint a nagykabátot 160-ért.....szerintem érdeklődj máshol is!
2015. nov. 27. 16:09
 13/13 TheCruve ***** válasza:

Hallod kb 20.000-ezerből megvan az autód cakkompakk!

2db gömbfej, már gyári minőségű ~10.000 ft

futóműbeállítás 5000 ft

munkadíj a gömbfej cseréért 5000 ft, de lehet sokat mondtam..

2015. nov. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!