Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki használt már xado...

Valaki használt már xado motorolaj adalékot? Ha igen mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2015. nov. 26. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Hulyeseg
2015. nov. 26. 21:13
 2/2 anonim válasza:
100%

Sokan írják,hogy hülyeség,felesleges,esetleg árt,az olajban minden benne van,stb....Nem akarok véleményezni senkit,mert lehet hogy nekik nem vált be,ezért csalódottak benne.Az én tapasztalatom a xado-ról az,hogy látványosan bevált.Anno,adva volt egy Skoda felicia,benzin,1.3(új autó volt).Gyárilag is van némi olajfogyasztás előírva(kb:1-3dl/1-2000 kilóméteren)Nyáron,nagy melegben,városi használat mellett simán lenyelte a 3dl olajat.Olajcsere más típusokra,más viszkozításúra,stb,nem váltbe.Aztán,a Xado adalék be az olajba,és folyamatos megfigyelés mellett láthatóan megszünt az olajfogyasztás(kell néhány száz kilkóméter..).Azt nem mondom,hogy a teljesítmény érezhetően megugrott volna,ellenben az alapjárat stabilabb,simább lett.Az adalékozást 25ezernél kezdtem,és minden olacserénél(15W40,Castrol)hozzáadtam.Mielőtt eladtam az autót,230ezer volt benne,hibátlan,füstmentes motorral.A vizsgákon is dicsérték az autót jó emissziós értékeit.Mondom,az adalékozás megosztja az autósokat.Persze,egy széthajtott,csörgős,füstgyáros autónál már semmit nem ér...

A mostani autómnál(más autóimat is adalékoltam)is használok adalékot.3 hengeres kis Suzukinál,érezhetően egyenletesebb lett az alapjárat.

Az adalék,az én autóimnál még kárt nem okozott.

Ennyit tudok hozzá fűzni a témához.Persze,most biztos lesznek itt akik,lehülyéznek,stb.De akkor is ez a tapasztalatom.

2016. febr. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!