Nem baj ha minusz 45 fokos a fagyállóm a kocsiba?
Figyelt kérdés
csak mert tudom hogy minusz 25-30 a normál érték2015. nov. 26. 17:42
2/16 Beviz Elek válasza:
Nem egészséges, de te tudod. Inkább előmelegítőt szoktak berakni, nem hűtőt.
Két kérdés: hogy és minek hűtötted le ennyire?
3/16 Beviz Elek válasza:
Aügy a normális (üzemi) hőmérséklet olyan 90 fok környéke.
4/16 anonim válasza:
#3.
"Aügy a normális (üzemi) hőmérséklet olyan 90 fok környéke." - Szerintem kevered a szezont a fazonnal.
Egy dolog az üzemi hőmérséklet - és egy másik a hűtőfolyadék fagyáspontja.
Attól, hogy az nem -24, hanem -40 fok, semmivel nem működik kevésbé hatékonyan üzem közben. Ez csak azt jelzi, hogy lényegesen nagyobb hidegben sem fagy be - így nem teszi tönkre a rendszert.
5/16 anonim válasza:
Első három: Ti most komolyan ennyire hülyék vagytok,vagy csak poénkodtok? Amúgy nem baj ha több -35 foknál,baja nem lesz tőle a rendszernek. Inkább több mint kevesebb.
6/16 A kérdező kommentje:
nem keverek semmit! én is arra gondoltam, hogy a fagyáspontja! azt hittem ez így is egyértelmű ha így írom! és azért ne mondja senki hogy tömény fagyálló van a kocsiban vagy higított!
2015. nov. 26. 18:11
7/16 Beviz Elek válasza:
Tényleg ennyire fogyatékosnak néztek? Nem látszik hogy trollkodtam? Pontosan a kérdésre válaszoltam attól függetlenül hogy a kérdező nem erre gondolt.
8/16 anonim válasza:
Felöntötted tömény fagyállóval? Alaszkába készülsz? XD
Felesbe szokták higítani mert túl tömény a vegyület és nem cirkulál megfelelően.
9/16 A kérdező kommentje:
már kezdtem én is elhinni hogy ezt a k.... kérdést nem lehet értelmezni így ahogy van!
2015. nov. 26. 18:18
10/16 A kérdező kommentje:
dehogy öntöttem fel, szerelő rakta bele annó, a tömény az -70 körül van szerintem! nem volt az tömény! tavaj -40 et mértek!
2015. nov. 26. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!