-18 fokos a fagyállóm. Kellene erősebbet rakni bele, vagy csak nem lesz olyan hideg hogy befagyjon?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 01:26
1/6 anonim válasza:
Olyan hideg nem lesz, de én is tettem bele erősebbet. Még ha felesleges is, de engem megnyugtatott. :)
2/6 anonim válasza:
Az elég kell legyen. am egy-két fokot maga az autó is szigetel amíg a fagy "eljut" a folyadékig.
3/6 anonim válasza:
a -18 as fagyálló,az -18-nál kezd el kocsonyásodni ,gélesedni,de kb -25-ig nem szilárdul meg annyira, hogy kemény legyen és szétroppantson bármit is ,és ezt még a vízpumpa lassan,de tudja forgatni,
ha tehát a motor beindul,akkor gyorsan folyékony lesz megint az előbbi massza,
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat :)
2014. jan. 26. 09:45
5/6 anonim válasza:
Itt ma reggel -14 °C volt és holnap állítólag még hidegebb is lehet. (2003-ban volt az országban -30 fok körüli fagy is. Nem azt mondom hogy ez mindennapos, de előfordulhat.)
Szerintem azért -25 fokosra illik bekeverni. Lehet hogy nem lesz rá szükség, de 1000Ft egy liter -72 fokos gyári fagyálló koncentrátum az autómhoz. Szerintem ennyit megér hogy ilyenkor is nyugodtan aludjak.
6/6 anonim válasza:
Elvileg nem. De láttunk már minusz 20-at, meg kevesebbet is. Én bekeverném erősebbre. Nekem minusz 35 fokos van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!