Merre kell forgatnom a kormányt, hogy a kerekek egyenesbe álljanak?
Figyelt kérdés
Megköszönném, ha valaki leírná úgy,hogy az autó mozgásából,hogy ítélem meg, és ezt követően hogyan/merre kell mozgatnom a kormányt? (Parkolásoknál).
A kerekeket nem tudom megnézni, tehát az autó mozgására alapoznék.
2015. nov. 26. 07:33
22/27 anonim válasza:
Nő vagyok, szőke, de nem okoz gondot megítélni, hogy merre tekerjem a kormányt.
Kedves Kérdező! Azért ha 20 óra után még problémát okoz, hogy megítéld merre is áll a kormány és így merre megy az autó, akkor a 30 óra letelte után szerintem még ne számíts vizsgára!
23/27 anonim válasza:
"Nő vagyok, szőke, de nem okoz gondot megítélni, hogy merre tekerjem a kormányt. "
Na! Egy nőtől ez már nem is rossz.
24/27 TheCruve válasza:
Ácsi!
Ha Targoncát vezet akkor fordítva van :)
ha jobbra áll a kerék balra fordulsz :)
25/27 anonim válasza:
És ha tankot? Vagy repülőgépet?
A kérdésben autó szerepel, nem targonca.
26/27 anonim válasza:
És ettől függetlenül a targoncán is balra kell tekerni a kormányt ha azt akarod hogy balra forduljon...
27/27 anonim válasza:
#26-nem pontos a +állapitásod! Sok gáz üzemü ellentétes kormányzású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!