Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merre kell forgatnom a kormány...

Merre kell forgatnom a kormányt, hogy a kerekek egyenesbe álljanak?

Figyelt kérdés

Megköszönném, ha valaki leírná úgy,hogy az autó mozgásából,hogy ítélem meg, és ezt követően hogyan/merre kell mozgatnom a kormányt? (Parkolásoknál).

A kerekeket nem tudom megnézni, tehát az autó mozgására alapoznék.

2015. nov. 26. 07:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

No vagyok, nem szoke! De ezt barmelyik oktato megmondja Nektek,hogy a nok nagy reszenel a vezetes tanulasnal ez igen nagy gondot jelent. A ferfiaknak ez egyszerubben megy, es egyertelmu.

Tobb hasonlo kerdest olvastam mar, es tobben hivatkoztak tapasztalatra... Na most akkor nem ertem,hogy honnan lenne akarmelyik embernek 20ora vezetes utan olyan nagy tapasztalata,tehat nem ertem ezeket a reakciokat.

Valakinek ez egyertelmu valakinek meg mas...

2015. nov. 26. 10:04
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha jobbra van fordítva a fejed és szeretnéd egyenesbe fordtani, merre kell tekerned a nyakadat? Hm?
2015. nov. 26. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:
38%

11: Ne általánosíts!

Nő vagyok, nem voltam valami tehetséges az órák során, de azért az nem okozott gondot, hogyha jobbra tekerek, akkor jobbra megy az autó, ha balra, akkor balra.

2015. nov. 26. 10:14
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

"Köszönöm a "hasznos" választ. Nem,nincs jogsim, vezetni tanulok.." - A szomorú az, hogy a válasz értelmesebb mint a kérdés.

Komoly mentális deficit lehet ott, ahol ez kérdésként merül fel. Ehhez nem kell jogsi. Kimész az utcára, és az első szembejövő kis srácot, aki pedálos autót hajt megkérdezed, és tudni fogja. vagy menj el egy bölcsődéhez - az udvaron a futó-biciklikkel rohangáló 2-3 éves lurkóknak sem kérdés, hogyan kell a kormányt kezelni!

2015. nov. 26. 10:17
 15/27 anonim ***** válasza:
47%

Hát ne haragudj kérdező,de ha valaki nem tudja merre kell tekerni a kormányt ahhoz,hogy az autó az jobbra vagy balra menjen,az inkább most hagyja abba az egészet,és egy életre mondjon le a jogsiról!!!

Lehet kicsit komolyabban kéne venni ezt az alkalmassági dolgot ebben az országban,mert azért ez tényleg egy vicc,hogy ilyen emberek beülhetnek a volán mögé!!

2015. nov. 26. 10:19
 16/27 egySanyi ***** válasza:
100%
A neten találsz egész jó parkolós játékokat ahol ki lehet gyakorolni a különböző parkolásokat, pár órát megér és ettől legalább a lényegét átlátod.
2015. nov. 26. 10:25
 17/27 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező! Az unokám 6 éves és az udvaron gyakorolva -TUDJA az egyenest tartani! Igaz korban idősebb vagy , de ..ezt a kérdést ki sem kellet volna írnod! Jól írták: értelmesebbek a válaszok, mint a kérdésed.
2015. nov. 26. 10:25
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Nőknél tényleg van ez a probléma,hogy nem tudják :)

Gyakori,hogy nem tudják melyik a jobb és a bal...gondolkodniuk kell rajt.

2015. nov. 26. 10:43
 19/27 anonim ***** válasza:
34%
A nők háztartás vezessenek, ne autót.
2015. nov. 26. 12:16
 20/27 anonim ***** válasza:
43%
Bele se merek gondolni, mi lesz ha hátrafelé kell menni és esetleg a fejedet is hátrafordítod. Annyit segítek, hogy nincs hátul kormány és sajnos a kilátás is szűkebb.
2015. nov. 26. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!