Ti milyen autót vennétek a helyemben?
Nem vagyok mindennapi eset, valószínűleg nem sokat ér majd a válaszom, de belegondoltam a helyzetedbe.
Nem tudom mennyi szabadidőd van, én szeretek szerelni de nincs időm (kb a tiéd felét keresem, de látástól vakulásig nyomom, tehát szerelni is a munkahelyemen tudok néha-néha).
Na tehát, vennék egy A6 (B6) kombi Audit vagy egy 2015ös Mondeot munkásautónak, emellett pedig tartanék egy hobbiautót a garázsban. Ez a 90-es évekből származna, lehetne rajta kísérletezni stb, mivel a későbbiekben inkább a hobbimmal keresnék kevesebbet :)
"Az sem lenne baj, ha bejönne a csajoknak."
Ne gondolkozz tovább, mert meg van a megoldás:béjemvé
a rib**coknak minden bejön ami drága és 4 keréken gurul, nem csak a béjemvé... asszonynak a 15 éves puntom is tökéletes
"Arra vagyok kiváncsi, hogy ti ilyen feltételek mellett, milyen autót vennétek. "...mégis milyen feltételek mellett???Mert gyakorlatilag semmi értelmeset nem adtál meg azon kívül,hogy 1-2 éves legyen...ja meg hogy bejöjjön a csajoknak....hát ez aztán a szempont!!!
"Nem tudom hogy milyen különbség van egy azonos kategóriás, keveset futott Suzuki, és Mercedes szervízköltsége között."
"fizetésem olyan egymillió forint körüli, ennek körülbelül a 3%-át költeném rá havonta."
Nem tudom,hogy mennyire lehet komoly ez az autóvásárlási szándék,mert a fentebb olvasható két mondat olyan komolytalanná teszi az egészet,hogy szerintem inkább ne is vegyél semmit!
Ha simán csak kis utazgatásokra kell akkor mindenképen valamilyen kompaktot vagy kisebb szedánt. Emellett ha szeretnéd hogy a csajoknak is bejöjjön akkor valamelyik prémium márkát válaszd. A Mercedes inkább komolyságot, a BMW lazaságot, fiatalosságot, az Audi pedig kb a kettő elegye. (nyilván ezek csak sztereotípiákon alapul de nagy általánosságban igaz)
Ezek alapján 2-es vagy3-as BMW, C-osztályos merci vagy CLA, és A3-as audi.
Én a Mercedes CLA-t választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!