Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen autót vennétek a...

Ti milyen autót vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Huszonnégy éves egyedülálló férfi vagyok. Ez lenne az első autóm, alig futott, 1-2 éves kocsit szeretnék nem mindennapi használatra. Legyen esztétikus, kényelmes, és fenntartható. Az sem lenne baj, ha bejönne a csajoknak. Ami a büdzsét illeti,nem akarok túlköltekezni.Ezt nem feltétlenül a vételárra, hanem inkább a jövőben adódó fenntartási költségekre értem. Nem tudom hogy milyen különbség van egy azonos kategóriás, keveset futott Suzuki, és Mercedes szervízköltsége között. A fizetésem olyan egymillió forint körüli, ennek körülbelül a 3%-át költeném rá havonta. Amint írtam nem használnám rendszeresen heti egy-két alkalommal. Köszönöm előre a válaszokat!

2015. nov. 25. 16:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Vételár? Mekkora legyen? Dízel vagy Benzin?
2015. nov. 25. 17:09
 2/18 Beviz Elek ***** válasza:

Nem vagyok mindennapi eset, valószínűleg nem sokat ér majd a válaszom, de belegondoltam a helyzetedbe.

Nem tudom mennyi szabadidőd van, én szeretek szerelni de nincs időm (kb a tiéd felét keresem, de látástól vakulásig nyomom, tehát szerelni is a munkahelyemen tudok néha-néha).

Na tehát, vennék egy A6 (B6) kombi Audit vagy egy 2015ös Mondeot munkásautónak, emellett pedig tartanék egy hobbiautót a garázsban. Ez a 90-es évekből származna, lehetne rajta kísérletezni stb, mivel a későbbiekben inkább a hobbimmal keresnék kevesebbet :)

2015. nov. 25. 17:12
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

"Az sem lenne baj, ha bejönne a csajoknak."

Ne gondolkozz tovább, mert meg van a megoldás:béjemvé

2015. nov. 25. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:
nyilván ha ilyen keveset használja, egyértelműen benzines... minek kéne dízel, ha keveset megy vele? felesleges kifizetni a dízelmotor felárát, soha nem fog megtérülni....
2015. nov. 25. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:

a rib**coknak minden bejön ami drága és 4 keréken gurul, nem csak a béjemvé... asszonynak a 15 éves puntom is tökéletes

2015. nov. 25. 17:28
 6/18 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Egyedül vagyok, a vételár a fizetésemhez mérve, inkább benzines legyen mint dízel. Arra vagyok kiváncsi, hogy ti ilyen feltételek mellett, milyen autót vennétek. Mi az az összeg amit rááldoznátok?
2015. nov. 25. 17:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszért Beviz Elek! Két autót semmiképp sem akarok venni. A munkába járáshoz nincs szükségem kocsira. Egy autót szeretnék hétvégi kiruccanásokhoz. :)
2015. nov. 25. 17:41
 8/18 anonim ***** válasza:

"Arra vagyok kiváncsi, hogy ti ilyen feltételek mellett, milyen autót vennétek. "...mégis milyen feltételek mellett???Mert gyakorlatilag semmi értelmeset nem adtál meg azon kívül,hogy 1-2 éves legyen...ja meg hogy bejöjjön a csajoknak....hát ez aztán a szempont!!!

"Nem tudom hogy milyen különbség van egy azonos kategóriás, keveset futott Suzuki, és Mercedes szervízköltsége között."

"fizetésem olyan egymillió forint körüli, ennek körülbelül a 3%-át költeném rá havonta."

Nem tudom,hogy mennyire lehet komoly ez az autóvásárlási szándék,mert a fentebb olvasható két mondat olyan komolytalanná teszi az egészet,hogy szerintem inkább ne is vegyél semmit!

2015. nov. 25. 19:00
 9/18 Csabesz80 ***** válasza:

Ha simán csak kis utazgatásokra kell akkor mindenképen valamilyen kompaktot vagy kisebb szedánt. Emellett ha szeretnéd hogy a csajoknak is bejöjjön akkor valamelyik prémium márkát válaszd. A Mercedes inkább komolyságot, a BMW lazaságot, fiatalosságot, az Audi pedig kb a kettő elegye. (nyilván ezek csak sztereotípiákon alapul de nagy általánosságban igaz)

Ezek alapján 2-es vagy3-as BMW, C-osztályos merci vagy CLA, és A3-as audi.

Én a Mercedes CLA-t választanám.

2015. nov. 25. 19:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sok csaj inkább az Audi felé megy :)
2015. nov. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!