A Renault Fluence-ről mik a vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Renault Fluence-t szertnénk venni, csak szeretnénk megtudni, hogy mennyire megbízható, kényelmes, stb.2010. márc. 21. 10:29
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért olyan fiatal,és már volt 3 kocsim előtte. Egyszer vettem használt kocsit, és elég sokat szenvedtem vele, mert egyszer ez romlott el, utána meg valami más. Tisztába vagyok az árakkal, és elég sokan vesznek új kocsit. A Fluence ennyiért nem sok, mert egy nagyon jól felszerelt, és a kategóriájában nem egy drága kocsi. A mostani kocsim kb 1.000.000-ót ér, és egy-két év múlva már eléggé le fog menni az értéke. Nem szeretném megvárni amíg ezen is előjönnek a bajok. Az, hogy nem veszek használt kocsit az 100%. De szerdán megyek tesztvezetésre, és majd kiderül, hogy mi lesz. Ha tetszik, és az ára is elfogadható, meg is rendeljük a családdal. Így is azt mondták, hogy csak július végére várható, hogy hozzák.
2010. márc. 29. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!