B kategória +M (50cm3) Vezethetek 125cm3-is motort?
Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 20:55
1/10 anonim válasza:
Te is leírtad, hogy 50 cm3. 50-ig vezethetsz segédmotort.
2/10 anonim válasza:
egy kiegészítő vizsgával B kategóriás jogsival vezethető 125 ccm-es motor. De hívj fel egy autós iskolát és kérdezdd meg, de van ilyen amúgy
3/10 anonim válasza:
Benne van a válasz a kérdésben.
4/10 anonim válasza:
Nyílt titok, a kismotornak használt 125ccm-es gépek használata. Motorszerelő műhelyben dolgozok, nem ritka a 250ccm-es blokkok használata sem, mint kismotor. Nem buzdítalak törvényszegésre, csupán megosztottam a gondolataimat. Mindenki másnak: tisztában vagyok a jogi vonzatokkal, törvényekkel. Nekem nincs ilyen motorom, csupán javítom őket.
5/10 anonim válasza:
Viszont úgy buzsítod a szerencsétlent, hogy vele nem ismerteted a következményeket.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat!Én úgy tudtam hogy újabban KW-ban meghatározva a motoroknál hogy ki mit vezethet.Na most amit ebből ki akatok hozni az az hogy pl egy 80-években gyártott Simson vagy Babetta teljesítménye messze elmarad egy mostani kis Honda vagy Suzuki teljesítmênyétől .Tehát habár 50cm3de még is nagyon vérmes tud lenni ,elvileg a teljesítménye alapján majdnem hogy nagy motor papír kellene rá.Nézzük,ne csak a teljesítményt hanem pl a gyorsulási képességet,pl Honda Dio vs Babetta
2015. nov. 25. 08:29
7/10 anonim válasza:
"Én úgy tudtam hogy újabban KW-ban meghatározva a motoroknál hogy ki mit vezethet."
Rosszul tudtad.
8/10 anonim válasza:
#5-ös válaszolónak
Olvasson utána, ha érdekli. Az egész 5 perc.
9/10 anonim válasza:
A1 kategóriával vezethetsz 125ccm-ig és 11KW (eggyiket sem haladhatja meg).
A2 kategóriával vezethetsz 35KW motorokat ( nincs megszabva a ccm)
A kategóriával bármit.
Kérdésedre válaszolva le kell tenni a B+125 kategóriát ami kb 30.000-40.000 ft és vezetheted.
10/10 A kérdező kommentje:
Ok. köszi szépen!
2015. nov. 26. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!