Melyik a legjobb kombájn, traktor márka?

Kombájn: Claas
Traktor: John Deere
Fendt? Komolyan az lenne a legjobb márka aminek saját automata kormánya sincs?:) Vicces mikor egy Fendtben benne figyel a John Deere univerzális automata kormány meg a tetején a Starfire antenna:)

Az is vicces, ahogy a Fendt váltóját másolja az összes többi gyár:)
Egyébként kombájnban Claas egyértelműen.
Traktor Massey Ferguson

A nagy "dicső" 9-es Fendt tetején a John Deere Starfire antennával:))
Mifelénk van egy mondás miszerint minden traktor szeretne egy kicsit John Deere lenni:)
A másik mondás szerint aki felvágni akar az Fendtet vesz aki dolgozni meg John Deeret.
Kombájnból szerintem is Claas!
Traktoról pedig John Deere!

Igazából nincs olyan, hogy "legjobb", mindenki azt dicséri ami bevált neki.
Kombájn az a Claas, JD.
Traktorból meg a JD, MF, NH, bár a Case-t már igazából kár külön venni, mert egy konszern új hollandékkal, de a régebbi szériák jók voltak A Case-nél. Szóval pár típust kivéve a Case az tiszta NH.
A Fendt az szerintem egy túlsztárolt valami Deutz motorral. Én inkább JD-t, vagy Fergét vennék mint Fendtet, esetleg új hollandot (Casét).

Kombájnban a jelenlegi kínálatból a Claas Lexionok, John Deere S széria és a New Holland CR széria a legjobb. Kb ebben a sorrendben. De mind a 3 bitang jó. Nehéz választani köztük.
Traktorból pedig magasan a John Deere a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!