Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma majdnem elütött egy k. cs....

Ma majdnem elütött egy k. cs. G motoros. Hogy lehet a pofátlanul közlekedő motorosokat és bicikliseket megszívatni?

Figyelt kérdés
Annyira felháborító ez a sok majom. Sokkal jobb lenne nélkülük a közlekedés. Már tényleg ott tartunk a párommal,h amikor bevág,és nem neki van elsőbbsége,a legjobb lenne elütni,hagyj maradjon ott az úttesten az ilyen. Csak a kocsinkat sajnáljuk. De komolyan valamilyen térfigyelő nem látja ezt,h feljelenthessem,amiért nem állt meg a zebránál,és súrolt engem. Amúgy én már a zebra közepén voltam,úgyh nem hirtelen léptem le.

2015. nov. 24. 17:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Éreztem, ahogy súrolt, úgyhogy ez egy szabálytalan állat volt.... De ilyenkor tényleg azt sajnálom, hogy nem ütött egy kicsit el, mert ilyen kis nyeszlett volt, a párom meg nagydarab, erős.....a párom biztos csinált volna szép kis arcberendezést neki......De komolyan remélem, hogy a ma éjszakát a balesetiben tölti, mert történik vele valami. Amúgy kellene a rendőrségen bejelentést tennem, de biztos nem kapnák el ezt a félőrültet.....:(
2015. nov. 24. 21:07
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Így van, a kigyúrt párodat aztán meg majd a sitten fogják szétverni meg párszor seggbe rakni, amikor majd elítélik önbíráskodásért, súlyos testi sértésért, stb. Azután már nem lenne gond ha motorosok előzgetnek.
2015. nov. 24. 21:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem kigyúrt, a munkától erős:) Amúgy te hogy reagálnál, ha elütnék a menyasszonyodat?:D
2015. nov. 24. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
Az tuti, hogy szétb*szna az ideg, de nem ütném meg a csókát, tudva azt, hogy én kerülnék sittre nem ő.
2015. nov. 24. 21:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó, ebben igazad van. Amúgy már kezdek lehiggadni, csak annyira bosszant, h h lehet valaki ennyire nemtörődöm, ennyire nem érdekli egy emberi lény. Azért remélem, h a motorosok 5-10%-a csak ilyen.
2015. nov. 24. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Mint előttem is írták már, a motorosok 99% jobban vezet, mint az autósok. Bármilyen hiba, és a motoros ott marad. Sokkal jobban érzik a mocit, hogy hol vannak a határaik, mint az autósok. Nem mondom, hogy nincs retardált motoros, de az esetek többségében csak annak tűnik, közben ő maga nagyon is jól tudja, hogy mennyi hely van még, hogy mennyi fér bele. De egy-két tényleges barom miatt nem kell általánosítani. Nekem is b*szarintja az agyam, amikor az autósok szopatnak, de nagy többségük lehúzódik, elenged, hagynak előre sorolni stb. Egy pár paraszt miatt nem fogom az összeset szidni.
2015. nov. 24. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Ennyi frusztrált embert egy rakáson.

Ezért van ennyi idegbeteg állat, mert még most is ezen agyalsz. Szerinted én hány hülyével találkozom nap, mint nap?? De nemhogy ilyenkor hanem kb már utána egy-két perccel el is felejtem őket.

Minek dühöngjek a barmokon? Azért, hogy ez miatt én hibázzak?? Jó nagy barom aki ilyen miatt idegeskedik, attól nem változik meg semmi sem, sőt még rosszabb lesz, mivel ő is figyelmetlenebb lesz.

2015. nov. 24. 21:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Gyalog voltam,lgyhogy emiatt én nem hibáztam. és örülök,h más könnyen túllép az ilyeneken,de én nem. Olyan szépen alakul az életem,és egy degenerált ember miatt nem szeretnék kereskesszékbe kerülni. Meg belegondoltam,h mi van,ha a párom van egy kicsit előrébb és egy ilyen hülye elüti.....az idegesít,hogy mi normális emberek vagyunk,nem csinálunk ilyeneket,és mégis ilyen embereket kell eltűrni,és nem igaz,h a rendőrség az ilyenek jogsiját nem veszi el.
2015. nov. 25. 07:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem a gyalogosokkal (és itt általánosítani fogok, mert eredetileg a gyalogosok egy csoportját akartam írni) van tele a hócipőm: nem tudja menni akar vagy megállni, szerencsétlenkedik, a zebrán áthaladás közben gondolja át az életét vagy csodálkozik rá valamire.

De szerencsére a behúzott kuplung melletti nagyobb gázfröccs vissza szokta őket zökkenteni a normális kerékvágásba.

Persze a leggyönyörűbb az volt, amikor egy gyalogos megtámadott: megállok a zebránál, ő int hogy menjek át előtte, elindulok, erre odalép és vállon üt ököllel. Azért nem lett belőle önbíráskodás, mert csaj volt, ráadásul ittas. :)

2015. nov. 25. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!