Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok napi...

Milyen autót ajánlotok napi ingázásra?

Figyelt kérdés

Olyan autó kellene, ami " igénytelen" tehát nem sok gond van vele, kb. 1 millió forint alatt.

Napi 86 km Bécs oda és vissza.. erre kellene hogy erős legyen és bírja a pályát.

2015. nov. 24. 12:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket srácok. Dízelben gondolkodom én is de pénz sajnos annyira nem vet fel.. öreg swiftben gondolkoztam hisz azzal kevés a gond, de sajnos a pályát nem tuti hogy bírná. Jelenleg 1.2 es benzines kis vw polom van, ami aztán abszolút megdöglene heti ötször Bécsbe menet.. szóval gondolkozom mi legyen..
2015. nov. 24. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem mindegy csak 1.9 TDI legyen benne.
2015. nov. 25. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Ilyen távra valóban érdemes már dízelben gondolkodni, csak az a fránya "kb. 1 millió forint alatt" kitétel ne szerepelne a kérdésben. Így eléggé behatárolódik a választási lehetőség. Szerintem egy 1.8-as dízel Opel Astra, vagy egy Mondeo ragyogóan megfelelne a célra.
2015. nov. 25. 13:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg :) hát sajnos pénzben nem vagyok úgy elengedve de ha lesz módom mindenképp erősebb autóra váltok. Mondeoért élek halok , de sajnos az alkatrészt arany áron adják hozzá bármi baja is van.. így marad az Opel esetleg öregebb Nissan Sunny.. vagy nem tudom..
2015. nov. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!