Milyen autót ajánlotok napi ingázásra?
Olyan autó kellene, ami " igénytelen" tehát nem sok gond van vele, kb. 1 millió forint alatt.
Napi 86 km Bécs oda és vissza.. erre kellene hogy erős legyen és bírja a pályát.
Csodálom hogy nem írták egyből a régi Swiftet, amely ugyan tényleg igénytelen, de egyben elég gyenge autó is.
Én mindenféleképp opelt vennék, nekünk olyan van, nem sok gond volt vele, egész jó kasznija van, ha kímélve volt és oda van rá valamelyest figyelve akkor nem rohad szét.
A biztonság se mindegy, igaz minden autóban meg lehet halni, de egy Suzuki egyszerűbben be tud csomagolni.
"de egy Suzuki egyszerűbben be tud csomagolni."
Ez nem igaz. Talán a 20 éves swiftek igen, de az új konstrukciók (pl. Vitara) kategóriájában az egyik legjobb a törésteszteken.
Azért ilyen hülyeségeket azért mégsem kéne írni.
"Igen beszéltél, ugyanis ha alaposabban megfigyeled hogy mit is írtál, akkor talán számodra is feltűnik, hogy Suzukiról beszéltél az utolsó mondatodban, azaz az összes olyan autóról, amelyet a Suzuki gyártott."
Ember, ne akarj már helyettem gondolkodni!
De vedd meg a rohadt suzukit a vitrát meg a régit is, nekem mindegy!!! Én a régi típusról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!