Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnem minimum 300lovasra...

Szeretnem minimum 300lovasra tuningolni, valaszolnatok par kerdesre?

Figyelt kérdés

Volkswagen golf 4 1.9tdi (nem boyracer..nem erdekel a szidkozodas stb..)

jovo majus kornyeken osszegyulik a masfel milliom amit tuningra szeretnek kolteni. Kulso nem erdekel..nem rohad ,feleve lakatolva ujrafenyezve stb. Minden gyari allapotu rajta!!!

Szeretnem minimum 300lovasra feltornaszni ezt a gepet. A kerdesem az, hogy masfel millio eleg erre?

Es arra is hogy ne kelljen 300kmeterenkent valamit cserelni rajta? szoval az uzemoraja /motoregeszsege nagyot romlik ha ennyi lovat szeretnek minimum kihozni belole?

2015. nov. 23. 18:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Azt el felejtettem a mondandómhoz hozzá tenni, hogy egy dolog bevarázsolni a géptető alá a 300 lovat, egy másik onnan az útra vinni azt a teljesítményt.. nem egyszerű

Sok, pénz, még több idő sokkal több idegesség, iszonyat sok karbantartás.

2015. nov. 23. 19:49
 12/30 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az ezres Swiftem 400 lóerős, nehezen de sikerült összehozni végül. Múltkor az M7-esen egy Panameraval gyorsultam, szegény végig csak az autóm seggét látta mert hiába nyomta neki tövig a gázt 330km/h-nál már nem bírta tovább szegényke és már az ereit vagdosta szégyenében.
2015. nov. 23. 20:14
 13/30 anonim ***** válasza:
52%

18óra 50percet kellett várni a nap kérdésére!!

Végig sem kellett olvasnom a kérdést,és szinte tudtam hogy a zegykilenctédéji lesz benne!!!

De szerencséd van mert ezeket a legkönnyebb 300 lovasra húzni!!Kell hátra az ablakba egy teli szmókendsárm matrica...az azonnal +150lovat dob rajta!!!Meg ugye meg kell csipszelni!!!!Az megint vagy +100 vagy akár +120ló...és már meg is vagyunk.......

2015. nov. 23. 20:57
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Én is sokmindent szeretnék, de 1.9ből kihozni 300lovat igen szép mérnöki teljsítmény. A jobb gyártóknak sem igen sikerül kihozni dízelből liter/100lónál többet, nemhogy 150et. Jókis bmw diselek amik 300lóerő fölött tudnak alapból egy dupla túrbóval indulnak megy 3+literes motorral, aztán jó ha 200.000nél nem kell egy holdutazás összegét rákölteni. Akármennyire is szép álom, az is marad. (300lóerőt elsőkerékre engedni amúgy sem egy nagy élmény)
2015. nov. 23. 21:40
 15/30 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem ezt a nagy tuning őrületet, hogy minek kell egy gyenge autóból kamu-versenyautót csinálni. Mert ha mondjuk egy nekifutásból 3 literes BMW lenne az alap, akkor azt mondom, hogy jó, van értelme. De most elektromos borotvákból fesztendfjúriöszt csinálni. Minek. Még drift autót sem lehet a 4-es Golfból építeni, mert első kerekes.

Szerintem add el a Golfot, vegyél egy hátul hajtós autót, minél erősebb motorral, és legalább lesz egy jó alapod hozzá. Másfél milkából + a Golf árából azért lehet már jókat találni.

2015. nov. 23. 21:44
 16/30 A kérdező kommentje:

nem kioktatast kertem. Senki nem jart be szovegertes orakra?

tudom hogy nem csak motor piszka kell hanem futomu fek salala..stb..

steinberg..latom te mindenhol okoskodsz es annyi eszed van mint egy kipufogonak :) bringaval jarsz mindenhova egy suttyo vagy :DDDDD

osztod az eszt mkinek es semmit nem ertel el eletedben es aki igen azt meg irigyled es itt eled ki magad :,D grat (Y)

visszaterve a kerdesemre;

lehetetlen 300lovat kibogaraszni ebbol? 500lovas turboval es hozzaigazitva a belseje (kovacsolt dugok stb stb..) nem lenne 300lo?

2015. nov. 23. 21:50
 17/30 A kérdező kommentje:

nekem nem a motormerete..vagy markaja szamit.

az hogy szeretem ezt az autot es egyedive szeretnem tenni. nem versenyauto fastandfju..hanem az enyem.amiert en dolgoztam meg en hoztam helyre es en teszem egyedive. ennyi..

ha a verseny erdekelne eladnam 800ert a golfomat hozzacsapnek masfelet es 2.3milkaert vennek egy rx8at vagy akarmi mast ami alapbol 200+lovas

2015. nov. 23. 21:55
 18/30 anonim ***** válasza:
Szerintem azn lenne a legegyszerűbb ha felkeresnél, egy tuning műhelyt és velük beszélnéd meg. Amúgy nem hiszem, hogy ebből a motorból ki jön 300LE. Ha hasonlóban gondolkodnék, vagyis hogy legyen egy erős golfom, akkor egy vr6-ot keresnék. Az alapból 174LE, kiindulási alapnak kicsit jobb mint az 1.9tdi.
2015. nov. 23. 22:01
 19/30 anonim ***** válasza:

Na de figyi, 300 lóerőt ok nélkül nem akar az ember. ;)

Csak van ott egy kis versenyszellem, ki ha én nem hullám. Nem hiszem, hogy ötösben akarsz 60-nal menni vele a külső sávban a zsámbéki volán járat mögött. Egy kis csajozás, heló cicázás, redlineozás, repedt hangú CRX-ek, Civicecnek megmutatás, tudom én hogy megy ez. ;)

2015. nov. 23. 22:04
 20/30 anonim ***** válasza:
Mi az az 500lovas turbó? Te konyítasz legalább egy józanparaszt észnyit egy belsőégésű motorhoz, diselhz? Főleg azzal van baj, hogy ekkora erőket egyáltalán nem bírna el a motornak egyik része sem, se a főtengely se a csapágyak se a hajtórudak se a vezérlés nagyából semmi. Összekevered a zsiguli reszelést az évekig tartó motorfejlsztésekkel. Akármennyire is hangzik gúnyosan, neked jelenleg van 90 harmatgyenge lovad meg egy ehhez illesztett alkatrészhalmazod, hajtáslánccal. És hidd el a költséghatékonyság miatt nem úgy tervezték ezeket, hogy bármi elbírjon 3X ekkora terhelést. Olvass esetleg utána, mielőtt a homasitábn vasarolhato "500lovas" turbót berendeled ingyen kiszállítással.
2015. nov. 23. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!