Hogyan lehet gyorsasági motornak nagyon-nagyon mély hangot adni? Milyen kipufogót ajánltok? Yamaha.
Szeretném a motoromnak lecserélni a kipufogóját, de nem tudom hogy milyet vegyek és hogy hol vegyem meg! Nagyon mély, erős puffogó hangot szeretnék neki!
Kipufogón kívül mit kell lecserélni, hogy ilyen legyen?
Milyen kipufogót ajánltok?
(yamaha yzf r125 és yamaha yzf r1)
Az a hang, amit írsz, a kipufogórendszer cseréjével érhető el. A nagyon mély, erős puffogó hanggal kapcsolatban pedig csak egy tanácsom van: ne próbáld ki. Ha találsz is olyan motort, aminek tetszik a hangja, egészen más YouTube-on hallgatni, motorostalálkozón nézegetni, elkérni a havertól egy körre, mint heteken, hónapokon át minden nap hallgatni. Ezt vedd számításba, úgy keress kipufogót.
(a mély, erős puffogó hangot pedig a felső fordulatszám-tartományban felejtsd el, ott - ha nem is sikít - de nem fog ilyen szép hangot adni)
Engem nem zavar, ha sokáig hallom ugyan azt a mély hangot.
De nem szeretném hallgatni a magas fordulatszámon a sípolást, hanem valamivel mélyebb hang legyen!
És kis fordulatszámon meg ottlegyen:)
...Hol tudnék kipufogót venni rá?
De én gyorsaságira szeretnék;-)
Tudom milyen egy chopperxD
De nemszeretem...
írd be google (képekbe)
125-ös sport motor, a kategóriában a legszebb és legjobb!
..
Köszönöm a válaszokat!
És milyen kipufogót ajánlotok yfr125-re?
Hol vehetem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!