Van egy Aprilia AF1-esem!50-es papírokkal, de valójában 125ccm!Ha megállít a rendőr mennyire vizsgálják át??Rájönnek hogy nem 50ccm??Nem húzom nagyon neki , így a hangja sem olyan nagy!
Lehet buta a kérdés, de csaj vagyok, és nem szeretnék bonyodalmat a zsarukkal!
Ismerem a gépet, szerintem tuti bukás. Egy rendőr sem hülye annyira, hogy a 2 és félszeres köbcentit ne ismerje fel. Ez így már nem egy seggrakéta, van sebessége. Ha nem húzod neki, akkor is hallani a hangján. Miért nem teszed le a jogsit?
2010. márc. 20. 13:32
2/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs lóvém jogsira!Ennyi az oka!Amint lesz lerakom!
2010. márc. 20. 13:44
3/13 anonim válasza:
Benéz a hengerre és le is buktál. De am meg most bejön a kw mérés. Ez úgy néz ki mint a (alkohol)szonda Csak ezt a mocid kipufogójához teszi és a gép kiírja a teljesítményt!
Egy ideig eljárhatsz vele de hosszabb távon nem nagyon. Tedd le A1-sre és nemkell a para ;)
2010. márc. 20. 13:47
4/13 anonim válasza:
És ha nem is értene hozzá elküldi bevizsgáltatásra, na az tuti bukás. Páromat tavaly megállította a rendőr, és nem hitte el hogy 50-es a robogó. Beküldte vizsgálatra, persze 50-es volt, csak nagy testű ez tévesztette meg a rendőrt.
Ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy ha kekeckedni akar beküldi.
2010. márc. 20. 13:50
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Letenném ha nem lenne ilyen rohadt drága a nagymotor jogsi!
2010. márc. 20. 14:00
6/13 anonim válasza:
Akkor vagy ne járj vele, vagy tedd le a jogsit! Ennyi :)
2010. márc. 20. 14:07
7/13 anonim válasza:
13:50es, a párodnak milyen típusú robogója van, nem tudod esetleg?
2010. márc. 20. 14:43
8/13 anonim válasza:
És az 50-esnek/Futura/ a másik oldalon van a kipufogója.
2010. márc. 20. 14:59
9/13 anonim válasza:
tuti hogy lebuksz vele.Akár milyen analfabéta rendőrt fogsz ki észre fogja venni hogy valami nem stimmel a motorral és akkor nagyon megszívod.Feljelent jogosítvány nélküli vezetésért,okirat hamisításért és kapsz egy olyan büntetést amiből simán le tudnád rakni a jogsit Én a helyedbe vagy letenném a jogsit vagy 50 ccm es motorral/robogóval járnék vagy ha nincs rá lehetőség akkor marad a bicikli de így ne járj vele.
2010. márc. 20. 18:43
10/13 anonim válasza:
Helyszinen nem tud tenni semmit, max. bekéri bevizsgálásra. De mire vinnéd, már csinálsz egy adásvételit apáddal, vagy tesóddal, és már eladtad. Így szokták kivédeni. Átírási költség meg ugye nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!