Simsonal hogy tudnák egykerekezni?
Figyelt kérdés
Simsonal szeretnék egy kerekezni pontosabban egy schswalbe val (3sebis) vagy egy simson enduróval (4sebis)ezzel a ketővel szeretnék pontosan irjátok le létszi!2015. nov. 16. 17:58
1/10 anonim válasza:
Ülj minél hátrébb az ülésen, nagy gáz, kuplung gyorsan kienged aztán GO!
Utána műhely, megszerelni a sárvédőt.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen énis etől féltem hogy az uj sárvédőmet szét töröm de majd leszedem adigra!
2015. nov. 16. 18:21
4/10 anonim válasza:
Schwalbin mit szedsz le?
-Lebeszélnélek erről a projektről mert olyat fogsz taknyolni hogy rád kell számolni plusz még jól meg is vernek amiért összetörted a parkoló kocsit XD
5/10 anonim válasza:
Szerintem tamaszd ki alaposan oldalrol, elolrol, aztan kapaszkodj fel ra.
6/10 A kérdező kommentje:
Igazábol nem közúton gyakorolnák! Sárvétőtt meg nem a schwalberol gondoltam leszedni!
2015. nov. 16. 20:39
7/10 Jani350 válasza:
Schwalbin a csomagtartóra tedd ki a bal lábad. Nekem annó nem csak a sárvédő, de a kipufogó is elkopott :D
8/10 A kérdező kommentje:
Amikor fől akarom emelni az elejét akor nem kell rajta rántani vagy ha igy hátra ülök akor már nagy gázal is felemelkedik
2015. nov. 17. 06:13
10/10 Jani350 válasza:
Anno 14-es volt a legkisebb lánckerék előre, most nem tudom melyik a legkisebb, hátra meg a legnagyobbat vedd meg, végsebességed nem lesz, de emelni fogja az elejét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!