VW Crafter vagy Mercedes-Benz Sprinter? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Crafterbol mindenkepp 2.5 TDI (136 vagy a 165 loeros.) Sprinterbol a 313,316,318 jonne szoba. 3500kg ossztomeg. Melyik a megbizhatobb? Nagyon szukos a hatarido es mindegyik blokkal szerelt autobol tudnek valasztani egy jo allapotut (nemetorszag,hollandia) max 5 eves. Fogyasztas is fontos lenne foleg tapasztalatok erdekelnenek!!!2015. nov. 14. 14:07
1/4 anonim válasza:
Crafter és Sprinter szinte ugyan az, a VW erőforrásokkal vannak gondok. Továbbá a Sprinter mellett szól a nagyon jó törésbiztonság is. Egyébként én kifejezetten ajánlom a Fiat Ducato/Peugeot Boxer/Citroen Jumper triót (csak a márkában különböznek), nem véletlenül 3 nemzetközi furgonból 2 Ducato.
2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg ez a ket opcio vannak,de koszonom a valaszt! Akkor inkabb sprinter? Ugy tudom a fogyasztasa is jobb
2015. nov. 14. 17:55
3/4 anonim válasza:
Én is Sprintert ajánlom, mert kifinomultabb az egész autó. 318-at ajánlanám, nem a lóerők miatt, hanem abban köbcentiben is nagyobb motor van mint a 316-ban, így sokkal megbízhatóbb a motor, mert nincs annyira túlhúzva (3000-res motorból 180 ló nem olyan sok, de 2200-ból 160 lóerő az hosszútávon bajos lehet). Egyébként a Crafter motorjával sincsenek bajok.
4/4 4165SLT válasza:
A Sprinter V6. Mindkettőt javítunk. A V6-os a legjobb. A fogyasztásról nem tudok pontosat. Annyit, hogy ez eszik a legtöbbet. De strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!