Az új Dodge Challenger Hemi blokkok erősek és tartósak?
Figyelt kérdés
Egy drift autóban jobb lenne a Hemi blokk mint egy BMW vagy egy Mercedes V8-as blokk?2015. nov. 13. 21:07
1/12 anonim válasza:
Azér' a zegykilenc tédéjit nem érik utol, mer' az még kormolni is tud és a szmókencsármon is írják minden nap, hogy menő.
Driftautóba meg olyan blokkot kell építeni, amit találsz. A Hemi is megfelelő, mert aránylag egyszerű technika, cserében jókora a nyomatéka, garantáltan megfüstölteti a kerekeket. Mondjuk nem kicsi az erőforrás, de csodák nincsenek: nagy erő csak nagy motorból jön ki. Ha épp Hemi van otthon, akkor azzal építesz, ha nyolchengeres BMW-motor, akkor meg azzal.
2/12 anonim válasza:
A drift autóhoz kell a pówa. Azért nem mindegy, hogy egy kompresszoros 4-5 literes BMW blokk okádja ki azt a 7-800 lovat, vagy egy 6-7-8 literes Hemi.
3/12 anonim válasza:
Mint konstrukció jók, tartósak, nem a semmiért maradt sok alapja a 60-as években konstruált motoroknak máig. A Hellcat motorja is azon alapszik.
4/12 anonim válasza:
És a Hellcat-et tartósnak mondhatjuk? Nem nyírja ki az a 717 lóerő?
5/12 anonim válasza:
Erre majd 10 év múlva válaszolhatunk, amúgy 99% hogy bírni fogja, erre van tervezve.
6/12 anonim válasza:
Kedves utolsó. Lenne hozzád egy kérdésem bár nem én vagyok a kérdező. ugye azt írtad hogy tartósak és jól bírják. Tehát akkor a mindennapi használat során nem nagyon lesz vele gond? Nem tudom elképzelni hogy egy ilyen erős autó ne tegyen "magában" kárt. Mert gondolom nem egy sima váltó van hozzá hanem valami speckó direkt ilyen kocsira tervezve. Meg nem csak a váltón van a hangsúly.
7/12 anonim válasza:
Egy ilyen igen erős autó is csak tövig benyomott gázpedálnál igen erős. Egy másik kérdésnél írták, hogy ezekhez kétféle kulcs van ami kétféle motorvezérlést indít, az egyiknél alapból korlátozott a teljesítmény.
Nem hiszem, hogy normál használattal szét lehetne rúgni.
8/12 anonim válasza:
Igen azt a kérdést szerintem én írtam ki. Erre voltam kíváncsi. Lenne még egy kérdésem: szerinted megéri megvenni? Lehet használni a mindenapok során? Nyílván nem úgy ahogy a kérdésemben a kommentelő leírta hogy gyereket az óvodába meg stb. Csak reggel elindulni ügyintézni. Meg ilyenek.
9/12 anonim válasza:
Jaj az kimaradt hogy ha a gyengébbik kulcsot használják akkor a fogyasztása is csökkenhet? Illetve miben lehet másabb?
10/12 anonim válasza:
A motor hűtése egy Hellcat esetén nem problémás a városban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!