Vásároltam egy dodge chargert 1969 1000 dolláros áron hiányos rohad sok helyen nem zavar szerintem megérte átírás pipa a nevemen van a fél roncs nálam a papírok kocsi kint van volt tulaj szívesen segít ki vinni hajóhoz csak béreljek konténert de hol?
én azt javaslom hogy keress meg egy szállítmányozási céget,ők biztos fognak segíteni.találomra itt van egy:
De, vásárlás előtt. :)
A legegyszerűbb ha valamelyik hazai amerikai autókkal foglalkozó cégtől kérsz tanácsot - persze nem biztos, hogy a legolcsóbb.
Vagy fordulhatsz bármelyik nemzetközi szállítmányozással foglalkozó vállalkozáshoz, akik foglalkoznak USA-ból szállítással.
Várhatóan hajón eljön Hamburgba, onnan vagy konténerben tovább itthonra, vagy trélerrel felveszed ott.
De egyebekkel is kell foglalkozni, pl. vám.
Meg ha autóként akarod használni (nem csak kiállítási tárgy), akkor már gondolkodni hogy lesz használhatóvá téve, viszed-e muzeális minősítésre (amivel meg lehet úszni a regadót), ilyenek.
Bár én magára az autóra is kíváncsi lennék, 1000 dollárért elég romhalmaz lehet. Főleg ilyen készséges eladóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!