Ha forgalmi vizsgán átmegyek a sárgán azért megbuktatnak? Ha már csak satufékkel tudnék megállni?
Én piroson mentem át és nem buktam meg, sőt hibátlan lett a vizsgám.
És nem buktatnak érte.
Ha sárgára vált a lámpa, csak akkor fékezz ha biztonságosan megtudsz állni.. Tehát meggyőződsz róla, hogy nem csúszol túl a lámpán, esetleg hátulról nem pukkannak beléd a satufék miatt.
De ha már biztonságosan nem tudsz megállni, akkor haladj át.
De gondolom ezt az oktató tanította, hogy ha biztonságosan nem lehetséges a megállás, tovább kell hajtani.
Vizsgán a lámpaváltások kritikus pillanatok lehetnek, olyankor pillanatok alatt kell döntened, s ha a vizsgabiztos szerint rosszul döntöttél megbuktathat.
Nem biztos, hogy megteszi, de megteheti.
Sárgára váltott lámpánál meg kell állnod, ha az biztonságosan, hirtelen fékezés nélkül végrehajtható, de ha a megállás nem biztonságos nem a fékre, hanem a gázra lépve átmehetsz, sőt át is kell menned.
Tizedmásodperceken múlik, melyik a jó döntés.
5: nana :D nem fizettem le a vb-t hanem egyszerűen olyan volt a helyzet.
Jobbra kanyarodás kiegészítő lámpával (1 db lámpa, jobbra nyíl). Amikor már nem világított a lámpa már csak satufékkel tudtam volna megállni így átmentem a piroson.
És képzeld hibátlan lett a vizsga és azóta is vezetek minden nap gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!