Ti mit gondoltok milyen egy romet zk 50? Végsebessçg, megbízhatóság. Stb. Saját tapasztalatokat kérek nem linkeket!
Nem értek egyet veled. Szerintem ennél megbízhatóbb motor nemigen van. Édesapám 20évig járt be vele a munkahelyére télen nyáron. Nagyon igénytelen egyszerű szerkezet. Kibírta a többünk, ökörködését is. Kapott sarat, homokot estünk keltünk vele.
Az igaz, inkább egy motorizált kerékpár, abból mondjuk a kényelmesebbik. Tartósan 40, 45 öt ment. De a leggyengébb láncszem a váltó volt. 2 sebesség egyszerűen kevés ehez. Ha lett volna 3sebis, igazán jó kis motor lenne ma is.
Nekem egy Kadet-em volt, illetve még ma is megvan. A 2,2 lóerő és a két sebesség valóban nem sok, városi szaladgálósnak, vagy anno horgászni rövid távra elment.
A mostani felhozatalból én inkább a Z50-re szavaznék, az majd' olyan erős, mint anno egy Simson :-) Persze ettől a "teljesítménytől" sem kell sokat várni, még a négy sebességgel sem. Szvsz ez is ugyanolyan "városi szaladgálós", csak kissé modernebb, meg dizájnosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!