Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menet közben lefullad a...

RockStar numero uno kérdése:

Menet közben lefullad a Babettám. Miért?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3-4 kilométer után elkezd az erő kimenni belőle. Ha pedig gázt adok neki egyenesen fulladozik. Valamint a kipufogó hangja néhol bormalis babetta hangot ad. Valamikor meg durrog, mint valami rossz kinai robbanó motoros fűnyíró. Egyébként a 207-es vékony tankú típus.

2015. nov. 10. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

ez egyértelműen üzemanyag hiány jele...valamiért kevesebb a benzin egy idő után..nézd meg végig a benzin útját...szűrők, csap, porlasztó, stb..

a gyertya gondolom nagyon világos színű, illetve majdnem fehér ilyenkor..az tipikus benzinhiány..

2015. nov. 10. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egyik haveromnak is volt ilyen. Neki a benzincsapnál volt egy kattanás és azt hitte, hogy az a max és tovább tekertem neki és úgy már nem fulladt le. Talán működik nálad is.

2015. nov. 11. 18:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a csapot. Levettem a benzincsövet, folyik szépen az üzemanyag. A csap jó szinte ömlik belőle. A gyertyát megneztem eleg olajos volt kicsit fekete kormos. De köszönöm szépen a segítségeteket! :) tovabbra is fulladozik egy idő utan ha nagy gázt rantok neki.
2015. nov. 11. 19:20
 4/5 anonim válasza:
Akkor meg nagyon sok , a levegő ha fullad nagy gáznál , mert úgy nem kap sok üzemanyagot , viszont ha fekete a gyertya meg sok az olaj vagy az üzemanyag , karbi tisztást ajánlom , a durrogás attól lehet hogy kikerül az üzemanyag a kipufogóba és utánéghet (így látatlanba ezt gondolom) .
2015. nov. 16. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudtommal ha fekete a gyertya,akkor sok a benzin.Pucold ki a karbit(az sosem árt)aztán álitsd be a keveréket.Koppanástól 1,5 fordulat kifelé,majd rá az alapjárat.Majd egy próbakör és ismét keverék álitás,de most fülre.De csak addig tekerd ki vagy be amig pörög a motor.Ahol a legnagyobb fordulatot adja,ott lesz jó.Majd ismét az alapjárat és tadam,működik.

Sok sikert.

2015. nov. 24. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!