Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 166 Alfa Romeo 2.4 JTD,...

166 Alfa Romeo 2.4 JTD, motor, elektronika, maga az auto mennyire megbizhato? Alkatreszek ara?

Figyelt kérdés
Nem faceliftes, kb. 600 ezer Ftert.
2015. nov. 10. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Megbizható konstrukció.A motor és a futómű is.Elektronika átlagos.De azt vedd figyelembe hogy nagy luxus kocsiról van szó amit drága fentartani.Audi a6,Bmw 5 kategória.Ha volt gazdája(ami ritka)akkor megbizható kocsi és nagyon kényelmes.
2015. nov. 10. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
A 166-os sosem a megbízhatóságáról volt híres,főleg ezzel a motorral!600ért meg komolyan nem tudom mi jóra számítasz.....
2015. nov. 10. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Alfa és megbízható nem említhető egy lapon. Alfások váltig állítják az ellentétét, statisztikák viszont mást mutatnak.

Ha van sok pénzed és nem zavar ha hébe-hóba szervízbe kell vele menni, akkor meg lehet venni, másképp felejtős.

2015. nov. 12. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
ennyiért tényleg csak szart tudsz venni. Viszont ezt az "alfa és megbízhatóság" dolgot soha nem értettem. Ha az ember normálisan használja akkor nincs gond vele, hülyének meg adhat te Audit, BMW-t, akármit, mindent tönkre tud verni.
2015. nov. 17. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog, hogy amivel nincs gond arról nem terjed el, hogy problémás. BMW-k, VW-ek, Hondák rengeteg kerül olyan kezekbe, ahol mindent kapnak csak törődést nem, mégse terjed róluk, hogy megbízhatatlanok lennének...
2015. nov. 17. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
ezt értem én, de mondjuk azért a VW-el vagy a BMW-kel is vannak/voltak gondok, na de mindegy. Az Alfa az kényes autó, igényli a törődést, jobban mint a BMW-VW-Honda trió ez tény, de ha megkapja, akkor semmi gond nincs vele.
2015. nov. 18. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!