Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo Nexia vélemények?

Daewoo Nexia vélemények?

Figyelt kérdés

Régóta szemezgetek vele, első autónak kellene.

Mit tudnátok tanácsolni, mire figyeljek vásárlásnál, mik a hibái, miben jó és miben nem?

2015. nov. 9. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy szoval megfogalmazhatom: ne. Inkabb vegyel valami Golfot, Suzukit, amihez van alkatresz, meg hozzaerto (!) szerelok.
2015. nov. 9. 20:09
 2/7 Tomcatters ***** válasza:

[link]

A cikkel ellentetben szerintem egyaltalan nem csúnya autó :)

2015. nov. 9. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Felejtős.
2015. nov. 9. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Megbízható lomha, billegő hajó:) De legalább lehet bele pakolni 4 főre is. Szerintem kb F Astra kategória. Kadett bódé injektoros motorral. A gyengéje a rozsda. 95-97 ig gyártották, korban nincs nagy szórás. Mostanában nem láttam olyat, ami nem rohad. Sajnos az enyémnek is az lesz a veszte.
2015. nov. 10. 06:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen autót már csak akkor vegyél ha direkt meg akarod szivatni magad!!
2015. nov. 10. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokat látni az utcákon, tízből kilencet már megevett a rozsda, a fényezés foltos, mintha kopna róla a festék. Ezek a kocsik rendkívül gyorsan rohadnak sajnos. Mennyit szannal autóra? Lehet van jobb ilyen arfekvesben.
2015. nov. 10. 11:17
 7/7 A kérdező kommentje:
200.000 körül
2015. nov. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!