Daewoo nexia vélemények akinek már volt milyen autó? Van e olyan alkatrésze amit gyakran kellet cserélni?
Én a masódikat hajtóm.
97. 8v 66kw ezek rendkivül megbízhatóak egy elavult de kifort teknika. A motorja kb azonos az f astra motorral. A valtó szint úgy.
Nagyon megbizható alkatreszekből áll pl. az EGR manuális, a lamda szondábol is az egy vezetekes (kb.3-4eft) van benne nem pedig a fűttőszálas méregdraga verzió ami korszerübb de ez is teszi a dolgat kevesebb boszuság és hibalehetőség melett.
Az ECU is elég kulturált benne olyamat figyeli a rendszer (szenzrok stb.) egy esetlegesen meghibasodott alkatrész utan is amint a hiba helyre áll kb 3mp és használja az alkatrészt nem kell aku kivetellel vag hobakod törléssel vesződni. Egyedűl az autó futómüve lehetne jóbb de azért nem olyan vészes mint egy szuzi...
Fogyasztás nekem ok nem tudom 7fölé vinni!
Alváza GM (csep kadett) De az A vectra alkatrészeiböl is sok jó bele..
Egyszer volt csak bajóm az üzemanyag szívatyúval mire rájöttem hogy az a rossz az érdekes volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!