Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy bizonyos "Gas White kft....

Kzoza kérdése:

Egy bizonyos "Gas White kft. -röl szeretnék minél több információt megtudni?

Figyelt kérdés
A történet roppant egyszerű:júliusban új autó vásárlás következtében eladtam egy úriembernek a leváltott autómat ami ezen a bizonyos cégen lett bejegyezve, ill. erre a cégre lett átírva, a problémám az, hogy minap kaptam egy csekket miszerint még mindig az én nevemen van a bizonyos gépjármű, és egy 21 ezres büntetést kellene befizetnem. A lényeg hogy én 3 nappal az autó eladása után bejelentettem az okmányirodában h megváltam tőle pont. A gond az h a kedves cég illetve úriember nem így tett. Felhívtam azt a számot amin az úriemberrel kommunikáltam , és volt képe azt mondani h ő bizony soha nem vett autót. Egyenlőre annyit tudok tenni hogy feljelentést teszek. Kérem ha bárki tud bármilyen információt a cégről vagy szintén hasonló cipőben jár kérem irjon pár sort, kozönöm

2015. nov. 9. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Onnantól kezdve, hogy Te bejelentetted, amit nyilván igazolni is tudsz egy lepecsételt adásvételivel, nincs mitől tartanod!

Szépen fellebbezz ellen a megfelelő papírokkal.

Amúgy meg: [link]

2015. nov. 9. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a linket is. Én is láttam, igen szerencsére minden úgy csináltam ahogy kell, az adásvételin és az autó eladásáról szóló papíron is ott a pecsét. Sőt továbbmentem, azt is sikerült kiderítenem h nem én vagyok az első ilyen szituban ezzel a céggel, kb 8 hasonló közigazgatási eljárás folyik ellenük. Ez most egy parkolás volt, legközelebb gyorshajtás, netán valami baleset történik sajnos minden alkalommal igazolnom kell az előbb említett két dokumentummal, hogy már nem az én autóm, remélem minél előbb fény derül mindenre és nem nekem, hanem nekik lesznek álmatlan éjszakáik, köszönöm a válaszod.
2015. nov. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!