Vennék egy 125-ös motort, de egy csomó 50-es papírokkal rendelkezik. Hivatkozhatok arra, ha megállítanak, hogy már így vettem?
A butaság nem mentesít a szabálysértés alól...
Egyszerű, nem állsz meg... meg szoktak előtte villogni a kocsisok, megfordulsz.
am miért nem veszel ink 50-est?
Ha megállítanak a 125-ösön 50-s papírokkal, 150e ft bírságot kapsz...
Hallottad már azt esetleg,hogy a törvény nem ismerte(de legyen szó bármiről)nem mentesít a felelősség alól!!
Amúgy meg komolyan gondoltad,hogy előadod majd a rendőrnek,hogy te már így vetted,ettől ő velőig hatódik,majd bocsánatot kér és továbbenged??!?!
Mégis mi az, amit csak legalább 125-ös motoron lehet megtanulni, 50-esen nem? Talán rögtön egykerekezni akarsz, hogy bevágódj a suli legjobb bukszái előtt?
Ha lebuksz, mondhatod azt, hogy 50-esként vetted. Az eladót vagy meg se találják, vagy ha megtalálják, ő is ezt fogja hazudni. Menni fog ez a végtelenségig, de előbb vagy utóbb meg kell büntetni valakit, nem lehet eredmény nélkül lezárni az ügyet. Jó esély van rá, hogy te leszel a hunyó.
vagy vegyél rendesen motort vagy érd be kisebbel...
engem már 50-essel is megállítottak, hogy tuti nem 50-s
5 percig vitatkoztam a majommal mire a társa a kipufogómból megálmodta, hogy ez 50-s...
km/h óra meg a neve nem volt neki elég meggyőző. (na meg a 125-s olyan kicsit másképp néz ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!