Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden motoros nagyképű,...

Minden motoros nagyképű, nagyzási mániában szenved?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, ami csekély.-)
2010. márc. 19. 12:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát hogy ki a hülye azon vitatkozhatnánk. Én szarok a rendőrök arcába, nem tudnak megfogni. Nem érdekelnek a behajtani tilosak, a piros lámpák, semmi. Én így vagyok szabad. Te élj úgy ahogy akarsz kedves utolsó hozzászóló.
2010. márc. 20. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:

A baj az ,hogy tényleg vannak őrültek(Én nem tartom annak őket,de mások igen),és miattuk sokan nem szeretik a motorosokat.

Én még csak 17 éves vagyok,nem egy kigyurt állat,és járok a városban(Budapesten)aztán már sokszor üldöztek ,leakartak szoritani stb,csak azért mert előrementem,vagy nem indultam el időbe és ez fájt nekik,vagy éppen azért mert majdnem elütöttek ,mert pont a holttérbe lehettem,és én ezt szóvá tettem.Ugyhogy nagyon figyelni kell,de amugy nem ilyen vészes a helyzet,csak nem szeretnék fiatalon meghalni.Legalább a szüzességem elvan véve,tehát ha meghalok,legalább nem szüzen,de még sok dolog van az életben amit ki szeretnék probálni,ugyhogy figyeljetek azért oda ránk,én is nagyon figyelek mindenki másra.Vannak kivételek,becsületesek,rendesek

2010. márc. 20. 20:05
 13/17 anonim ***** válasza:
engem az érdekelne,ha valaki volna szíves elmagyarázni,hogy a motorokra miért nem vonatkoznak a sebességkorlátozások? példa: lakott terület,az egész falun 40 km/h övezet,főleg áthaladó forgalom. át lehet 3 perc alatt érni. az arrajáró autósok zöme be is tartja,belátták,nem érdemes kockáztatni hogy bemérjék őket. 4 forgalomlassító sziget van az úton,mert volt kétszeres halálos gázolás,2 fiatal lányt ütöttek el 110zel. namost. mindenki megy haza,konvojban,40el haladunk. előzni nem lehet. mögöttem jön a balus,kerülgeti a szigetet,az autókat,anyázik,/motorosról van szó,sportgéppel/ majdnem belevágódik egy kikanyarodó autóba,azt elhúz.MIÉRT? miért nem tartja be a haladást a többiekkel? aztán ha átmegyünk a falun,lesz.rom,menjen 2 kilóval... másik. megyek az úton teherautóval,lassabban mint a forgalom engedi. mögöttem mocik. vagy 4en vannak. semmi gáz,picit lehúzódok,menjenek,nem zavar,mennek,megköszönik. énmeg jó gyerek vagyok... ez okés. de olyan helyen ahol sebességkorlátozás van,az rájuk miért nem vonatkozik? nagyon kevés,aki betartja a szabályt. miért? remélem értitek mit akartam..
2010. márc. 20. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
19:37 majd hullajtok érted pár csepp könnyet.. nemsokára..
2010. márc. 20. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Én motorral azért nem tartok be semmilyen sebesség korlátozást, mert elől nincs rendszám, hátul meg el van rejtve. Szóval az összes sün bekaphatja.
2010. márc. 22. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Amugy jobban jársz ha gyorsabban mennek a motorosok,mintha elötted araszolnának.
2010. márc. 22. 20:38
 17/17 anonim válasza:

A robógó nem motor, azt még én is megszoktam szivatni rádudálok, leszorítom...Nekem 25-ös gyorsasági van, mégis különb módon közlekedek mint a tapasztalt "nagymenő autósok" vagy a sok robogós.

A motorozás életstílus, nem robogózunk mi barátom, nem feltűnésképpen van a motor, ez az élet. A sebesség, a motort hangja, a soha meg nem álló adrenalin a szélben, a bogarak "finom íze" esténként, a bőrkabátban és a sisakból kitekintve.

Ha irigykedsz, fordulj el, de ha édesapámat leszorítanád az útról a szaros 4kerekűddel, nem úszod meg élve ha fel fog tudni álni.

Szép estét

16F

2012. júl. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!