Minden motoros nagyképű, nagyzási mániában szenved?
A baj az ,hogy tényleg vannak őrültek(Én nem tartom annak őket,de mások igen),és miattuk sokan nem szeretik a motorosokat.
Én még csak 17 éves vagyok,nem egy kigyurt állat,és járok a városban(Budapesten)aztán már sokszor üldöztek ,leakartak szoritani stb,csak azért mert előrementem,vagy nem indultam el időbe és ez fájt nekik,vagy éppen azért mert majdnem elütöttek ,mert pont a holttérbe lehettem,és én ezt szóvá tettem.Ugyhogy nagyon figyelni kell,de amugy nem ilyen vészes a helyzet,csak nem szeretnék fiatalon meghalni.Legalább a szüzességem elvan véve,tehát ha meghalok,legalább nem szüzen,de még sok dolog van az életben amit ki szeretnék probálni,ugyhogy figyeljetek azért oda ránk,én is nagyon figyelek mindenki másra.Vannak kivételek,becsületesek,rendesek
A robógó nem motor, azt még én is megszoktam szivatni rádudálok, leszorítom...Nekem 25-ös gyorsasági van, mégis különb módon közlekedek mint a tapasztalt "nagymenő autósok" vagy a sok robogós.
A motorozás életstílus, nem robogózunk mi barátom, nem feltűnésképpen van a motor, ez az élet. A sebesség, a motort hangja, a soha meg nem álló adrenalin a szélben, a bogarak "finom íze" esténként, a bőrkabátban és a sisakból kitekintve.
Ha irigykedsz, fordulj el, de ha édesapámat leszorítanád az útról a szaros 4kerekűddel, nem úszod meg élve ha fel fog tudni álni.
Szép estét
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!