Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden motoros nagyképű,...

Minden motoros nagyképű, nagyzási mániában szenved?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, ami csekély.-)
2010. márc. 19. 12:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Hogyérted?Azért a motorosok az életükkel játszanak,aki meg megy mint állat az meg élvezi asebességet,de amugy én nem vagyok nagyképű,nagyon kell figyelnem bent a városba mivel az autósok nagyrésze nemfigyel,de az jól esik mikor valaki lehuzodik ,elenged.Azoknak mindig megköszönöm 20/F
2010. márc. 19. 12:16
 2/17 anonim válasza:

Nagyarc köbcentihez van kötve 400-500 fölött előfordul;)

Amúgy nem, csak vannak helyek ahol sokan vannak ilyenek, de ne aggódj, gyorsan fogyó fajta.:)

2010. márc. 19. 12:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs köbcentihez kötve szerinte. Ahogy semmi sincs. Mindenhol vannak parasztok..
2010. márc. 19. 12:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a futárokkal, robogós 14 éves hülyegyerekekkel nem vagyok elégedett

1: megy 30-al és olyan hangja van a motornak, mint 2 Ikarusnak 15%-os emelkedőn felfele.

2: parasztok, mennek minden fele amerre akarnak. Múltkor mentem egyirányú utcában, erre jön velem szembe, és villog hogy engedjem el, visszavillogok neki, erre dudál, mondom anyád. Lefékezünk mind2-n. Állunk egymással szembe. Elkezdem pörgetni a motort, kézi felránt ameddig csak bírtam és padló, kuplungot lerugva. Úgy megijedt a gyerek... rögtön felment a járdára.

3: a kocsisorok között cikáznak, belenézek a tükörbe, mehetek? igen sehol senki, húzom át erre már ott van mellettem.

2010. márc. 19. 13:18
 5/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek veletek!

Engem is f*basz a sok idióta kis robogócskás, húzza a fülét a xarjának és megy 50 nel.....

A nagy motorosokról meg csak annyit, hogy van pár kivétel, de ritka.

2010. márc. 19. 13:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem enduróm van :Đ (az bárhova jó)
2010. márc. 19. 17:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Irigykedsz?
2010. márc. 19. 17:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem először meg kéne ismerned néhányunkat, és utána itélkezni. Azért tart a magadfajta minket nagyképűnek, mert tudja hogy soha nem fog úgy élni mint mi. Ez írigység. Mi szabadok vagyunk, sz@runk a törvényre, és a sok hülyére aki ránkhúzza a kormányt, stb....

Ennyit erről.

2010. márc. 19. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha reálisan gondolkoznátok akkor máshogy látnátok a robogosok helyzetét.

Nézzük meg mennyi a benzin literje stb.

Sok fiatalban ott van a száguldani vágy,de egy autót fenttartani nem lehet mert nagyon drága egy fiatalnak.Nincs jövedelme.Egy 500 ezres motort megint nemtud megvenni,ezért vesz használtan 150ér egy robogot,amivel kiélheti a szabadság vágyat és a sebességet,nem kell félnie a trafipaxtol és a biztositás éves dija se haladja meg a 10 ezer forintot.

Teljesen megértem azt,aki robogot tud venni.Nyilván nem azért teszi azt,hogy vesz egy 50 km/h-s max sebességes robogot,mert ezzel akar felvágni ,hanem mert erre futja.

És ha erre futja ,akkor legalább élvezze.És lehet mondani,hogy lehet menni ésszel is,node azért motor a motor mert kicsi és elfér sok helyen,és azt a célt használja ki a városban,hogy könnyen,gyorsan odaérj bárhova.Ennyit tudok most irni,megyek aludni,aztán holnap én is beinditom a kis robogom.Igaz felvan furva a henger 80cm3-re sportkipufogo,igy én tudok menni 120al is egy "50" kismotoron

2010. márc. 19. 22:59
 10/17 P.Pityu ***** válasza:
Szarunk a törvényre,mert motorosok vagyunk???Tényleg vannak köztünk hülyék..:)
2010. márc. 20. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!