Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezett ebből a motorból már...

Létezett ebből a motorból már common rail változat?

Figyelt kérdés

A BMW 2.5 literes turbódízeléről lenne szó, amit a 90-es évektől még az Opel Omegákba is szereltek. A hagyományos általam ismert verzió, az adagolós változat, kb. 140 lóerővel. Viszont a lenti videóban egy jóval kifinomultabb járású dízelt hallok, ráadásul nőtt is a teljesítménye. Létezhetett már az E39 széria alatt common rail változat? Persze később már bőven voltak, de én úgy tudom hogy ebben az időben csak a 30D volt a közös nyomócsöves, vagy legalábbis a BMW első CR dízele. Esetleg a sima D utalhat erre, a TDS pedig az adagolós kivitelre?

https://www.youtube.com/watch?v=tywzYsTwGVY

2015. nov. 8. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

25d és 30d mindkettő M57 blokk, ez már CR

25tds M51 blokk, 20d M47 blokk, ezek még adagolós motorok, de az M47 már csak 4 hengeres, E39-ben ez volt az egyetlen 4 hengeres motor

2015. nov. 8. 22:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2015. nov. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!