Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt lehet szerint...

Mennyi idő alatt lehet szerintetek megcsinalni a jogsit miota bevezettek, hogy 480 km-t kell levezetni, ha mar a KRESZ-en tul vagyok?

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

580 km

Amúgy az oktatók leszarják, fiktív adatokat írnak be (tisztelet a kivételnek)

2015. nov. 7. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen 580, veletlenul elírtam
2015. nov. 7. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs is sok értelme a kilométer limitnek, amit alapvetően azért vezettek be, hogy az oktatás valóban gyakorlás legyen, ne álló helyzetben tartott előadással múlassák az időt.

Egy korrekt oktatónál egy óra 45-50 perc vezetés, ezt a tanuló is tudja mérni, nem kell a kilométerállásokat jegyzetelni.

Legtöbb tanulási lehetőség a nagyvárosi közlekedésben adódik, lassan gyűlnek a kilométerek, de gyakran kell egy-egy új feladatot megoldani (sávváltás, kanyarodás, elindulás, megállás)

Ezzel szemben egy vidéki városból a megyeszékhelyre egyetlen nap levezethet (oda-vissza) a tanuló akár 100 kilométert, de nem sok olyan feladattal szembesül, amire a forgalmi vizsgán alapvetően szükséges lesz.

2015. nov. 7. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Én még a szabály előtt tettem le a jogsit és akkor még rutinpályán is kellett vizsgázni. Így tartott kb 3 hónapig KRESZ-el együtt ha jól emlékszem. Egy ismerősöm akkoriban 2 hónap alatt megcsinálta.

Ha az oktatódnál sűrűn tudsz venni órákat akkor a KRESZ után 1 hónappal már tudsz vizsgázni, főleg ha időben kapsz vizsgaidőpontot. Én még olyanról nem hallottam aki minden nap tudott menni vezetni mert a jó oktatók úgy be vannak táblázva(sőt igazából minden oktató) hogy van aki heti 2 alkalommal vezet csak.

2015. nov. 8. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem igen tudnak fiktív adatokat beírni, mert eléggé rájuk szálltak az utóbbi időben. Meg sokan ebből nyerészkednek.

A 30 órába ritkán fér bele sajnos, kb 35 reálisabb talán, bár függ attól, hogy van-e országúti vezetés vagy végig a városban szöszöltök csúcsidőben.

Időben függ a te és az oktató ráérésétől - meg esetleg az anyagi helyzetedtől is. Heti 2-3 alkalommal mindenképp érdemes menni.

2015. nov. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!