Igazából megbízható, olcsó az alkatrész, de elég régi kocsi, sok mindentől függ, hogy megéri-e neked.
Mindenkinek más célra kell a kocsi és mindenkinek más tetszik és mások a szempontok.
Bővebb infót írj
2015. nov. 7. 03:22
2/8 anonim válasza:
Opel amúgy is rohad.
2015. nov. 7. 06:29
3/8 anonim válasza:
Második, attól, hogy az F Astra hajlamos a rozsdásodásra, az nem jelenti azt, hogy minden Opel rohad, még az F Astrák közül sem. Ha az előző gazdája figyelt erre, akkor nem lehet ebből túl nagy gond. Nekem egy tíz éves Opelom van és semmi gond vele. Ja igen, és még van két év garanciám erre, ugyanis 12 év rozsdásodás elleni garanciát kaptam.
2015. nov. 7. 06:55
4/8 anonim válasza:
Az első válaszoló jól leírta.
A másodikkal pedig csak egyetérteni tudok. Szintén 10 éves az Opelom és semmi rohadás nincs rajta. Igaz ez már galvanizált karosszériával készült, nem úgy mint az F Astrák idején.
Egyébként a 12 év átrozsdásodás elleni garancia csak akkor érvényesíthető, ha végig évente márkaszervizben ellenőriztetted a korrózióvédelmet és ezt a szervizkönyvbe minden alkalommal fel is jegyezték. Mivel én második tulaj vagyok és az első csak az autó 5 éves koráig pecsételtette a szervizkönyvet, én ezt eleve buktam. De nagy valószínűséggel ez alatt a két év alatt ami hátra lenne, nem fog széthullani, ha eddig egy rozsdapötty sincs rajta.
2015. nov. 7. 07:48
5/8 anonim válasza:
"A másodikkal pedig csak egyetérteni tudok."
Bocsánat, elírtam! Harmadikkal értek egyet, a másodikkal egyáltalán nem.
2015. nov. 7. 07:49
6/8 anonim válasza:
6-os, nagybátyámnak egy 96-os F Astrája is van, első tulaj (már csak munkás verdának használja, tehát nem kíméli), most jár 238 ezer kilométernél. Fehér színű és nem igazán rohad. Van egy-két néhány mm-es rozsdafolt, de a csámcsogást nem hallom (értsd: eszi a rozsda).
2015. nov. 7. 08:31
7/8 anonim válasza:
És ha rohad,az akkora világvége? Van ezer kasznis cég.. Vizsga előtt kicseréltetsz két ívet, befoltoztatod a küszöböt és két évig vígan vagy. Be kell kalkulálni az árba ,alkualapnak is jó. Olcsó hozzá minden ,értenek hozzá, bontóban fürtökben van hozzá alkatrész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!