Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » H4-es izzók helyett belehet...

H4-es izzók helyett belehet építeni h7-est?

Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 16:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Citroen ax az autó. Rohadt sok áramot fogyaszt a világítás és alig látok vele. Valami megoldás?
2015. nov. 6. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet!
2015. nov. 6. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Más a foglalat, valamint a H7-es izzó csak egy szálú, így nem lesz reflektorod. Emellett ráadásul ugyanannyit fogyaszt. Tipikus H4 probléma, ha refin van akkor közelre nem jó, ha meg tompítotton akkor meg vakvezetés van. Próbáld meg esetleg hogy kitakarítod a lámpát és megnézed hogy milyen állapotban van a foncsor. Ha belenézel, akkor tükröződnie kell mindennek, nem lehet fakó. Ez még ha jól tudom akkor üveg "üveges" nem műanyag, így nem lehet polírozni.
2015. nov. 6. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, a két foglalat teljesen más. Ráadásul a H4 két izzószálas, a H7-ben meg csak egy van. Nem tudja egyszerre a tompított és a távolsági fényt is adni.

Egyébként nem tudom, hogy a 60/55 W-os H4 helyett az egy izzószálas 55 W-os H7 miért jelentene energiamegtakarítást és miért látnál vele jobban, de ezt nekem nem is kell értenem. Jobban jársz, ha megnézed, van-e még foncsorozás a fényszóró tükrein, kívül-belül megtakarítod a lámpatesteket, új, jó minőségű H4-es izzókat szerelsz beléjük és beállítod a geometriát. Sokan lepődtek már meg egy-egy ilyen beavatkozás után azon, hogy nem a 140/100-as "atom bika" izzó vagy a házilag kendácsolt gagyixenon az egyetlen módszer arra, hogy éjszaka is lássanak. A lámpák 110 vagy 120 W-ja meg nem olyan "rohadt nagy" teljesítmény, egy jó állapotú 12 V-os elektromos rendszernek annyit el kell bírnia.

2015. nov. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!