Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg annyira k. va jó autó...

William Tell kérdése:

Tényleg annyira k. va jó autó a Golf (meg úgy általában a VW-k), mint amennyire jó neve van (és persze amennyire drága)?

Figyelt kérdés

2015. nov. 5. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az hogy túl van árazva az relatív, egy új alap Golf 5-6 millió, egy 4-5 éves 2,5 millió, ez itt sok pénznek érti a nettó 200 ezret kereső jobban megbecsült gyári munkás, vagy szegényebb értelmiségi is, aki meg 3-5-szörr jobban keres itt, az már ki tudja gazdálkodni, de közben meg azon filózik, hogy cégen belül külföldön dolgozó azonos szintű kollégáinak arányosan ennyi venni egy középkategóriás Audit, BMW-t, Mercit.
2015. nov. 5. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Én egy 2011-es D Corsáról váltottam egy 2004-es Golf 5-re. A Golf fényévekkel jobb minden szempontból. Kicsit tényleg túl van árazva a VW, de nekem megéri. Népautó meg 100 éve volt a VW, most már a nevén kívül semmi köze nincs ahhoz. Simán hozza azt a színvonalat, mint az Audi, néhol többet.

De ha már túlárazott autóról beszélünk, én először A3-mas Audit néztem, egy 2002-eset 1.4 millióért akartak nekem eladni, amire rengeteget kellett volna költeni(igaz, hogy nagyon jó állapotban volt, és 60 ezer km volt benn). Na AZ van túlárazva, nem a VW.

2015. nov. 5. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:

"Simán hozza azt a színvonalat, mint az Audi, néhol többet."

Persze egy fullos Passat vagy phaton hozza azt amit egy müanyag fröccsöntött székes A3.

Eleve egy Corsát egy Polohoz lehet kasonlítani.

Képzeld, vettem egy lada nivát a polo után. Tudod mennyivel nagyobb?

2015. nov. 5. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze, az Ódi sokkal jobb. Azért volt a mögöttem ülő embernek 15 centi hely a lábának az áháromban....
2015. nov. 5. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Gondolom A8 vagy S8 volt.

Nekm a 90-es évek elején 16V golfom volt, mindent el lehetett mondani, csak azt nem hogy hely volt, főleg mögöttem. Ezt leszámítva nem volt rossz.

Ne érts félre, az audit meg a hozzátartozó osztályt kimondottan utálom, de nem véletlenül drágább.

Persze a cégnél is van egy passatunk meg egy A4 kombi, az A4 full fapad. De nem is relevéns az összehasonlítás, mert az audiból az A6 nél kezdődik a prémium alja.

Az A3-at nem venném, mert drága és kicsi, ez alatt meg vicc kategória, csak kellett az audinak is villantani valami hülye vevők részére.

2015. nov. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!