Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fürge autó után nagyon rossz...

Fürge autó után nagyon rossz visszaülni egy lomhábba (Civic)?

Figyelt kérdés

Van egy Puntom, 1.2 (1242cc) 80LE, 1000Kg mérlegen, 11,4mp alatt van százon, ami szerintem rendben van. Kinéztem helyette egy 1.4 (1339cc) 83LE Civicet (Űrhajó). Méérlegen 1220Kg, ennek a gyári adata 14,3mp.

Ezt meg lehetne szokni? Vagy tökön szúrnám magam, hogy mit vettem?

2015. nov. 5. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Tökön szúrnád.

Én legalábbis agyvérzést kapok (költő túlzással) Amikor a 110 lóerős TDI-mből visszaülök az 1.4 Astra G-be

2015. nov. 5. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondhatni türelmességre ösztönöz egy ideig, míg meg nem szokod. Ez nem feltétlenül rossz.
2015. nov. 5. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor én a 110LE-s TDI ből átültem a 75Le-s 1.4 be csak padlógázzal közlekedtem jól kipörgetve de még így is annyira lomhának tűnt,hogy már rosszul éreztem magam.De ez kicsit más tészta mint a 2 fenti benzines közötti különbség...
2015. nov. 5. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi van neked a puntóban,hogy 1 tonnát nyom!?!?!vagy ebbe bele van számolva a te tömeged is???
2015. nov. 5. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Semmi. Lemérettem hitelesített mérlegen és ennyit mutatott. Üresre volt pakolva, én se ültem benn.

A gyári adat (935) mindig kevesebb, mint a valóság. Lásd Opel, ahol a 2-250kg eltérés sem ritka.

Punto2 egyébként, nem az első..

2015. nov. 5. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
vegyel helyette 1.5 civic vtec-et ha mar hondat akarsz...es az korbehugyozza a puntodat is :D
2015. nov. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!