Miert rangat az auto?
a mi autónk benzines és a gyertyákhoz befolyt a víz így kezdett el rángatni az autó!
dieselnél nem tudom hogy van az izzítógyertya de érdemes lenne belenézni a helyére!
jah és ford focus, 2006-os
5-tös, te még akkor diesel autót nem láttál :D
Víz a diesel motorba nem tudd befolyni mivel a porlasztócsúcsok bent vannak bezárva és egy Diesel autónak sokkal nagyobb a kompressziója.
Itt nincs semmi pillagó vacak, az összes levegő megy be egyenesen, +EGR szelep is engedi még 1x vissza a kipufogó gázt +harmadik helyről a turbó is nyomja a levegőt minimum 130 000 fordulaton :)
Nekem nem 1 benzines volt, de a fenntartása drágább volt mint egy dieselnek.
Dieselben ami tönkre mehet: Porlasztó fejek, turbó és adagoló.
Benzinesben pedig gyújtótrafó, gyertyáktól kezdve, pillangó szars*gok, minden bizbazt cserélnem kellett de akkor is mindig vagy így rángatott vagy mindig valami baja volt... Golf4 megvettem 8 éve! és csak olajcsere. Még a fékbetétek is jók pedig naponta használom. Benzinesre szinte a gatyám ráment(főleg hogy francia volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!