Miért "rángat" az autóm gázadáskor? Honda civic 1.6 Es 2001.
Hát tipp az lenne, de sajnos a találgatásra csere többe kerül, mint megnézetni.
Amire én tippelnék:
-Falslevegő repedt gumi vagy légszűrőház
-Piszkos alapjárati motor
-Piszkos\helytelenül működő légtömegmérő
-Rossz vezérlő lambdaszonda
-Rossz gyertya
-EGR szelep hiba\ esetleg nyitva ragadt meg
-Összesett katalizátor
-Összeesett kipufogó, mely folytja
Remélem segít
Igen az alapjárati motor kipucolása esélyes,főleg hogy tudom hogy a folytószelep tiszta kox volt, mert motorcsere volt de ahhoz mar nem nyult a szerelo bacsi..Remelem alapjarati motor tisztitassal es alapjarat allitassal elmulik a hiba.Nem tudom ossze fugg e a ketto de neha 2 esbe kicsit darabosan porog a motor,ha picit dinamikusan akarok menni.
Koszi a valaszt,segitettel vele.
Nincs mit. Ha akad, 20-30ezer a perselyben látogasd meg az injektor.hu-t. Én a Mazdámmal gurultam el. Ők tényleg be tudják állítani. Konkrétan az enyémnél elmondták mit kellene tisztítani, beállítani. Megkérdezték kifizetem-e. Rászántam a pénzt. Lett jó alapjárat tisztított injektorok, csappantyú ezaz. És egy literrel kevesebb fogyasztás. Minden tankolást felírok - így biztos hogy ez segített. Tudom, hogy nem sok de nekem számít.
Rosszat csak annyit tudok mondanak, hogy többet is megtudtam a motorról mint amit akartam 😃. 2 henger kompressziója épp határértéken van. Elkeztem a perselybe dobálni a 100asokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!