Ez az olaj jó lesz?
Tomcatters!
Pedig hidd el az eneos ritka mufurc olaj!Azt hiszed japánból ide hozzák az olajat?!Nem nem!Ezt a leadott fáradt olajokból hasznosítják újra különböző adalékkal!
A PRISTA OIL kiváló minőségű olajokat gyárt!Ezt elhiheted!Közel húsz éve dolgozom vele és nem volt rá még panasz!Ja és nálunk van 5 autó újabb,régebbi is mint PRISTÁT kap!És tökéletes!
Üdv:Varga Ferenc autószerelő Mester
Varga Ferenc ,nem tudom,h ezt hol hallotta,de 2009 ota egesz európába szállít az ENEOS, és első osztalyú minőségi olajakat az ENEOS minden fontosabb európai autógyár, mint pl VW, BMW, OPEL, FORD, RENAULT, MERCEDES gyári minősítéseivel rendelkezik mellesleg a hondak gyarilag ezzel az olajjal vannak feltöltve :) nekem is pl van egy 2 literes 2004 es accordom amit azzal használok
Tomcatters !
Érdekes cikk de attól tartok fizettet!
VW- szerintem hadjuk ezt a márkát és társait mert tudjuk hogy ezek hazudnak sok mindennel kapcsolatban!Lásd csaló autók!
Engem egyébként autószerelő nagy mesterek is megerősítettek már az eneosal kapcsolatban!Olyan emberek akiknek már több mint 40 év szakmai tapasztalatuk van!És ők is a Pristát ajánlják első sorban!
Tudja kedves uram nem minden a név!
Ahol több a pénz ott nagyobbak a reklámok,jóval nagyobb az agymosás!
Ezalatt a Prista oil végzi a dolgát!A reklámra szánt dollár milliókat inkább kutatás és fejlesztésre költi!
Üdvözlettel:Varga Ferenc autószerelő mester!
Felcsörgettem kiváncsiságból a szervízt ahová az autómat hordom Bécsbe. Ők a Fiat, Lancia és Alfa (az enyém Alfa 159 2.4) autókba Selenia olajat használnak, mondjuk ezt tudom mert a sajátomba is ezt rakják évek óta, a japán autókba Eneos olajat töltenek!, BMW-kbe a saját gyári olaját stb. Náluk az nem működik, hogy ilyen vagy olyan olajjal akarod töltetni, jobb minőségüt beletöltenek de gagyit nem. Kérdeztem tőlük ezt a Prista olajat, ők nem használják, de nem is ajánlják.
A Selenia-ról annyit tudok mondani hogy a rohangátornak használt Fiat Stilo-ba 400 000 km felett jár a futás és nem eszi az olajat, nem trutymákos amikor leengedik belőle. Láttam már kocsit ami 150-200 000 km környékén már csipegette, sőt zabálta az olajat, és a gazdája dicsekedett hogy ilyen-olyan olcsón veszi a motorolajat, ott volt az eredménye.
Mindenkinek lehet véleménye!Ők mást használnak!Az a legnagyobb gond hogy olyan olajról mondanak véleményt sokszor az emberek amit nem is ismernek!
Miért is?Már leírtam.Cseszhetem én a sok jó reklámot az adott termékről,sokszor a noném termékek jobbak mint az agyon sztárolt dolgok!
Az meg hogy valakinek 150-200 000 km után eszi az autója az olajat sok minden miatt lehet!Nem feltétlen olaj hiba de benne van a pakliba!
Varga Ferenc autószerelő Mester.
Ez jó választás: [link]
Igaz én nem ilyen kicsiben szoktam vásárolni hanem hordó számra!
Varga Ferenc autószerelő Mester.
En se nagyon merem az eneos sustinat lecserelni szervizkonyvet mist megneztem pontosan 52350km mentem eddig eneos olajjal , neha 7500 rpm is beszaladt ,ha olyan rossz lenne,akkor mar reg tönkrement volna :)
Az lehet,h eleve agyonhajtott autokba toltottek pont azt az olajat sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!