Hogy erősítsem meg a kasztnit?
Fölösleges a sértődöttet játszani, csak azért, mert nem a Te szájízed szerint mentek a válaszok. ;)
Ha figyelmesebben olvasnál, láthatnád, hogy csupán a -feltételezett- Lada erősítés kapcsán használtam a sufnituning kifejezést.
(persze ha sértődni akarsz, akkor tedd nyugodtan)
Mellesleg kíváncsi lennék, Te minek nevezed azt az otthoni tevékenységet, amivel s.k. űberelni akarod, egy nagy múltú gyár, hatalmas mérnökapparátussal, és sok évi munkával kifejlesztett sikeres autótípusát?
Beláthatod, hogy ez a házi barkácsolás, sem fejlesztésnek sem tuningnak nem nevezhető.
Legnagyobb jóindulattal, max. átalakításnak.
Igazad van, no de azt azért mégsem írhatom, hogy:
"ne piszkájjadmá a vasat vaze, mer a ferdeszeműek rendesen kitanálták, te meg csak elbarmolnád, örüjjél hogy ebbe rakhatod a hátsódat, eriggyél oszt brűgessed....."
;)
Semmi sértődöttség meg ilyenek! :D
Én csak azt írtam h a kérdésre kérek választ. Na mindegy. Amúgy ez az egész még szimplán csak egy terv. Úgyhogy még nem brűgetem a vasat! :D
Csak eléggé érdekel ez a dolog! Nyilván a mérnökök kiváló rizsrakétát terveztek, semmi kétség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!