Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy erősítsem meg a kasztnit?

Hogy erősítsem meg a kasztnit?

Figyelt kérdés
Nyilván ha elkezdünk tuningolni egy motort, akkor a gyári kasztnit is meg kell erősíteni! Az lenne a kérdésem, hogy melyek azok a helyek, ahol hegeszteni kell a kasztnit? És milyen módon lehet még megerősíteni?

2015. nov. 3. 09:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ebből mégis minek stabilabb? Kicsit reménykedtem, hogy valami értelmes dolog akar készülni, nem egy Golf/Civic szokás szerint...
2015. nov. 3. 20:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a GYIK-en egy kérdést, hogy utána a válaszok 90%-a értelmetlen kioktatás legyen. Szerintem senkinek sem ez a célja, mikor kiír egy kérdést, de aki válaszolt a KÉRDÉSEMRE annak köszönöm! És senki se beszélt itt semmiféle sufnituningolásról!
2015. nov. 4. 11:43
 13/20 veterán vas ***** válasza:
72%

Fölösleges a sértődöttet játszani, csak azért, mert nem a Te szájízed szerint mentek a válaszok. ;)

Ha figyelmesebben olvasnál, láthatnád, hogy csupán a -feltételezett- Lada erősítés kapcsán használtam a sufnituning kifejezést.

(persze ha sértődni akarsz, akkor tedd nyugodtan)

Mellesleg kíváncsi lennék, Te minek nevezed azt az otthoni tevékenységet, amivel s.k. űberelni akarod, egy nagy múltú gyár, hatalmas mérnökapparátussal, és sok évi munkával kifejlesztett sikeres autótípusát?

Beláthatod, hogy ez a házi barkácsolás, sem fejlesztésnek sem tuningnak nem nevezhető.

Legnagyobb jóindulattal, max. átalakításnak.

2015. nov. 4. 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:
De vannak erre még találóbb szavak is:kendácsolás,taknyolás,barkácsolás.....
2015. nov. 4. 12:51
 15/20 veterán vas ***** válasza:
Jaj nemááá, látod milyen érzékeny lélek, még a sufnituning is szíven ütötte. ;)
2015. nov. 4. 14:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Mért olyan baj, ha nevén nevezzük a dolgokat?
2015. nov. 4. 19:24
 17/20 veterán vas ***** válasza:
61%

Igazad van, no de azt azért mégsem írhatom, hogy:

"ne piszkájjadmá a vasat vaze, mer a ferdeszeműek rendesen kitanálták, te meg csak elbarmolnád, örüjjél hogy ebbe rakhatod a hátsódat, eriggyél oszt brűgessed....."

;)

2015. nov. 4. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:
előttem lévő kommenten szakadta :D
2015. nov. 4. 23:00
 19/20 anonim ***** válasza:
*m
2015. nov. 4. 23:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Semmi sértődöttség meg ilyenek! :D

Én csak azt írtam h a kérdésre kérek választ. Na mindegy. Amúgy ez az egész még szimplán csak egy terv. Úgyhogy még nem brűgetem a vasat! :D

Csak eléggé érdekel ez a dolog! Nyilván a mérnökök kiváló rizsrakétát terveztek, semmi kétség!

2015. nov. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!