Autót szeretnék vásárolni, szerintetek melyikkel járnék jobban?
Mivel nem értek az autókhoz, így egy kis segítséget szeretnék kérni.. addig eljutottam,kinezet alapján 2 autóra szűkítettem a listát
2007 honda civic 1.8 sport tipusú
Vagy,kb ugyan ilyen évjáratú bmw 116i tipusú autó
21N
1#Nincs kötődésem egyikhez sem,csak ezek tetszenek kinézetre
2# Hogy értve hogy az egyik hatul hajt a masik meg elől ? Az baj hogy az egyik mashol hajt ?
Azt akarta írni,hogy az egyik elsőkerékhajtásos , a másik pedig hátsó. Elsőkerékhajtású (kevésbé gyakorlott vezetőnek) , és egyébként is alapvetően biztonságosabb (több nyomóerő jut az első kerekekre, ezáltal jobb a tapadás, és ez különösen hasznos mondjuk csúszós,havas,jeges úton)
Egyébként én is a Hondát venném , sokkal megbízhatóbb, és talán egy kicsit egyedibb is , és talán kicsit olcsóbb is ?!
BMW-nél igazából az 5-ös , 7-es sorozatnak lehetne értelme (nagy ,kényelmes limuzinok), de ugye ekkor meg épeszű ember már vesz egy Lexust vagy Infinitit.
Értem,akkor valószinűleg a hondát választom :)
Igazából mind a kettő amit néztem 1.8m-2.0m körül voltak egy árban
Köszönöm a segítseget mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!