Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót szeretnék vásárolni,...

Autót szeretnék vásárolni, szerintetek melyikkel járnék jobban?

Figyelt kérdés

Mivel nem értek az autókhoz, így egy kis segítséget szeretnék kérni.. addig eljutottam,kinezet alapján 2 autóra szűkítettem a listát

2007 honda civic 1.8 sport tipusú

Vagy,kb ugyan ilyen évjáratú bmw 116i tipusú autó

21N

2015. nov. 2. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A Hondával jobban jársz, hacsak nincs különös vonzalmad a BMW iránt. Ennyi pénzért ilyen évjáratban csak fapados 1-est kapsz, az meg komfortban is a Honda alatt lesz.
2015. nov. 2. 21:48
 2/13 anonim ***** válasza:
A BMW tudtommal hátul hajt a Honda elöl. Az mindegy?
2015. nov. 2. 22:01
 3/13 A kérdező kommentje:

1#Nincs kötődésem egyikhez sem,csak ezek tetszenek kinézetre

2# Hogy értve hogy az egyik hatul hajt a masik meg elől ? Az baj hogy az egyik mashol hajt ?

2015. nov. 2. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Azt akarta írni,hogy az egyik elsőkerékhajtásos , a másik pedig hátsó. Elsőkerékhajtású (kevésbé gyakorlott vezetőnek) , és egyébként is alapvetően biztonságosabb (több nyomóerő jut az első kerekekre, ezáltal jobb a tapadás, és ez különösen hasznos mondjuk csúszós,havas,jeges úton)

Egyébként én is a Hondát venném , sokkal megbízhatóbb, és talán egy kicsit egyedibb is , és talán kicsit olcsóbb is ?!

BMW-nél igazából az 5-ös , 7-es sorozatnak lehetne értelme (nagy ,kényelmes limuzinok), de ugye ekkor meg épeszű ember már vesz egy Lexust vagy Infinitit.

2015. nov. 2. 22:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Értem,akkor valószinűleg a hondát választom :)

Igazából mind a kettő amit néztem 1.8m-2.0m körül voltak egy árban

Köszönöm a segítseget mindenkinek

2015. nov. 2. 22:22
 6/13 Tomcatters ***** válasza:
Nekem is van egy hondám, így en is a hondát javaslom :)
2015. nov. 2. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Honda legyen :)
2015. nov. 2. 22:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Civic 1.8 nagyon jó választás.
2015. nov. 2. 23:21
 9/13 Petya183 ***** válasza:
BMW-s vagyok de 116 semmiképp!!! Sok a baj vele gyárilag sz@r a motorja sorra jönnek elő a motorhibák. 118 az már jó, fogyasztás ugyan annyi. De ezek közül persze hogy a Honda
2015. nov. 2. 23:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,mindenkinek ment a zöld kéz,holnap meg is veszem akkor a civicet ,meggyőztetek ,eddig nem akartam mondani ,de az jobban is tetszik mert piros .. a 116i amit neztem vilagos szürke bar a belseje a 116i nek jobban tetszik ..
2015. nov. 2. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!