80-85 cm3 cross motort szeretnék vásárolni ha lehet olcsóbb típust, de mégis megbízhatót! Ki mit ajánl?
Szerintem te nem crosst akarsz:)
A cross mocik üzemórásak, ami azt jelenti, hogy bizonyos időközönként fel kell újítani. Pl 5 óránként olajcsere, 20 óránként dugattyúcsere stb. Baromi drága dolog. Ha aktívan használja valaki, akkor havonta fél millát biztos rá kell költeni. A másik, hogy ezek a mocik pályára valók, ahol komoly igénybevételnek vannak kitéve.
Ha csak ilyen dombos füves, saras, "határba csapatásra" kell, akkor endurot vegyél. Nem igazán ajánlanék típust, mert én más műfajban motorozok, de majd hátha mondanak itt 1-2 jó mocit.
Így van, ahogy utánam a második válaszoló leírta, annyi még, hogy üzemóránként lazán 6-7 literes fogyasztás.
Szóval nem tudom van e valamilyen jogsija a fiadnak. De első körben azt mondanám válasszatok, egy 50es endurot. Ezeket ajánlom: Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR, Aprilia RX, Suzuki RMX.
Ezekből 150től már lehet jót venni. Amire figyelni kell, hogy teljesen tuning mentes legyen, szóval semmi 70es vagy 80as henger, semi sportrezonátor vagy sportlégszűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!